Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerfredag 25 januari 2013

Slödag

Hejsan.
Oj vad klockan sprang iväg trots att jag inte gjort många knop idag. Handlat är väl det jobbigaste jag gjort idag, lagat lite mat och sedan så kom migränen idag en sväng.
Ja idag har verkligen varit en slödag eller rättare sagt så har jag inte orkat ta tag i något. Till och med dålig fantasi om vad jag skulle skriva här idag och någon bild måste man ju bara ha:)
Kom på att jag inte visat det senaste jag gjort...det är några veckor sedan jag gjorde den så den har säkerligen torkat nu iallafall hihi.

Tänkte ju målat krukan vit innan men det hanns inte med. En provgjutning iallafall men sedan kan man ju variera med annat än små hjärtan på. Tyvärr så har jag dåligt med blommor här hemma, som jag vill visa.. men ni kan väl tänka er någon grön fin växt där i eller fina pärlhyacinter framöver.

Nä...lite fredagsmys med de små och sedan blir det lite film och lägga sig tidigt då jag ska jobba imorgon på morgonen.
Ha en skön kväll.
Kram Jennie

9 kommentarer:

 1. Hej min vän.
  Superfin! Vad du är duktig!!
  Dagarna bara rusar iväg... Speciellt de lediga :)
  Ha en jättebra dag på jobbar!
  Stor kram till dig.
  Jessica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan, tack snälla du:)
   Visst går dagarna fort!
   Hoppas du får fina dagar i helgen.
   Kram Jennie

   Radera
 2. Ha en fin dag, kika in hos mig så får du se en surprise:)
  Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan.
   Var precis inne och fick en sååå god överraskning:) tänk vad ostbågar jag ska äta nu!!!
   Tack så mycket.
   Kramar från mig

   Radera
 3. Kikar in och önskar dig en trevlig helg
  kram Rosa

  SvaraRadera
 4. Hej Jennie ! Tråkigt att du är tom på energi å lust .. Förstår precis hur du känner dig ! Jag tycker det är kul att kunna hjälpa andra .. Träning är ett verktyg som piggar upp .. Regelbundenheten är viktig här .. Även om man inte har lust ! Det ger lyckohormoner och lugn och ro hormoner ...jag brukar låna böcker på biblioteket om personlig utveckling som kan ge endel tips ! Göra roliga saker som ger mig lust ..träffa energi rika vänner över en fika ...må bra aktiviter för en själv .. Unna dig en härlig massage ...sola lite solarium .. Hm ! Ja ja , det kan vara farligt i högre doser .. Men lite ger mig energi .. Ser fräschare ut å så ger det må bra hormoner .. D- vitamin av solen ...egen tid tror jag också är viktigt .. Du som har småbarn och alltid är uppkopplad .. Finns många böcker om tankens kraft .. Secret . Hemligheten är bra ... Låna den på biblioteket ...ja det var lite tips ! Var rädd om dig ! Kram Jeanette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag mår oxå bra av träning, man gör av med lite tankar och annat tråkigt.
   Skulle verkligen behöva massage, har värk i höger nacke och ut i armen. Tack för boktipsen och dina andra tips:)
   Kram

   Radera
 5. Hej Jennie ! Tråkigt att du är tom på energi å lust .. Förstår precis hur du känner dig ! Jag tycker det är kul att kunna hjälpa andra .. Träning är ett verktyg som piggar upp .. Regelbundenheten är viktig här .. Även om man inte har lust ! Det ger lyckohormoner och lugn och ro hormoner ...jag brukar låna böcker på biblioteket om personlig utveckling som kan ge endel tips ! Göra roliga saker som ger mig lust ..träffa energi rika vänner över en fika ...må bra aktiviter för en själv .. Unna dig en härlig massage ...sola lite solarium .. Hm ! Ja ja , det kan vara farligt i högre doser .. Men lite ger mig energi .. Ser fräschare ut å så ger det må bra hormoner .. D- vitamin av solen ...egen tid tror jag också är viktigt .. Du som har småbarn och alltid är uppkopplad .. Finns många böcker om tankens kraft .. Secret . Hemligheten är bra ... Låna den på biblioteket ...ja det var lite tips ! Var rädd om dig ! Kram Jeanette

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.