Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerlördag 8 februari 2014

en liten hälsning från mig igen..

Hej på er alla.

Fullt ös medvetslös är det och har det varit nu en lång tid. Ändå så känns det som att jag fixar det! känns såå skönt och just nu så känns livet väldigt bra...förutom magsjuka i veckan på de bägge minsta tjejerna och nu sitter jag här med öroninflammation.
Förutom det då så rullar det på.
Då jag nu jobbar som sjuksköterska oxå så har jag hjälp i butiken de dagar jag inte kan vara där själv. Det har packats upp en mängd varor som beställdes på mässan i mitten av januari.

ja den kärleken.. vi ses ju inte allt för ofta så vi tröttnar väl inte precis på varandra mannen och jag. Den helgen när jag jobbar som sjuksköterska så har vi sammanlagt 1 dag som vi ses..på 1,5 vecka då. Så..har ni några recept på kärlek då?
Detta är mitt bidrag till er, tyckte den var så söt så var tvungen att beställa hem den.
 Just nu är mannen uppe på svenska rallyt så jag passade på att lämna bort de små över natten, tyckte jag förtjänade att vara lite fri någon dag med tanke på den magsjuka och passning som varit i veckan. Tänkte ha det lugn å skönt..lugnt var det ju med bara katten som sällskap men skönt var det verkligen inte med värk i örat!!

boxar till bag in box vin. fin present att ge bort.

väckarklocka, undrar om sonen skulle vakna om han fick en sådan att ha bredvid sängen:) han är otrolig på att aldrig stiga upp!

lamporna jag har köpt in till butiken har alltid sålt bra, det är jätte kul. Det som är roligt för de som köper är ju att jag köper inte in dom i mängder, utan några stycken av varje sort, då finns de ju inte i varje hem heller.
 Nu är det så där trist väder igen, tycker snön kunde få ligga kvar över sportlovet iallafall, det blir tråkigt för alla lediga barn när det bara är blask ute. Vet inte vad vi ska hitta på, jag har faktiskt två lediga dagar men kanske man skulle passa på att fylla upp kakburkarna här hemma. De älskar ju att baka och jag oxå men så har jag inte riktigt tagit mig tid att göra det på ett tag nu..

Tandlossning har vi för fullt här :) inte den renaste munnen precis men ni ser väl gluggen ändå på denna stolta tjej. Nu sist när hon tappade tanden så satt hon och grät i bilen och höll fast tanden i munnen. Jag frågade varför hon var ledsen och bad henne släppa tanden. Nä det ville hon ju inte och hon var ledsen för att hon skulle tappa den så det var därför hon satt och höll i den. Så i affären vi skulle handla i så gick jag med den här fisen, rödgråten och med sådan här öppen mun och en tand som stod rakt ut för hon kunde inte stänga munnen..sa hon! (fick henne iallafall att inte gå och hålla i tanden)


Idag börjar OS på riktigt, Jag älskar ju att kolla på skidor först och främst. Hoppas jag har någon ledig dag så jag kan följa vad som händer.

Ha en fin dag nu allihop.
Ska försöka kurera mig för att snart öppna i butiken.
Kramar Jennie

6 kommentarer:

 1. ja detta lät ju inget vidare med öronvärk och annat.
  > Kärleksreceptet verkade ju bra, liver blir ju vad vi gör det till. Allt är ju inte på plussidan, men man får spara
  glädjekornen, MEN BARA EN DAG TILLSAMMANS, DET BLIVER EN JOBBIG DAG OM INTE ANNAT, HA,HA. Förlåt en gammal käring. ha det så bra det går.

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint du får hem till din butik.
  Recept på att hålla lågan uppe! Ja att inte slita på varandra är väll ganska bra men det verkar ju lite länge utan om man säger så! Ni får väll se till att ta en date och se till att ni pratar och håller igång relationen och vet vad den andra sysslat med sedan sist ni sågs. Eller...?
  Inte alltid lätt sånt där. Man måste ju jobba! Här är det jättevanligt att man jobbar borta från hemmet under långa perioder, kallas "fly in and out". Knaske borta i 2-3 veckor och så är man hemma i 1-2 veckoroch så iväg igen. Finns alla möjliga scheman. Speciellt vanligt när man jobbar i gruvindustrin. Dessa "fly in and out" jobbarna tjänar grymt med pengar.
  Berätta hur ni gör sen.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Det låter verkligen som du har fullt upp! Själv är jag urdålig på att hälsa på hos andra just nu... Eller just nu förresten, det har det varit en lång tid. Hoppas du har det bra i alla fall.
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 4. Tittar in för att önska dig en mysig helg.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 5. Hej min vän.
  Gud va roligt... en dröm som du haft som blivit verklighet! Du ska vara riktigt stolt över dig själv och din fina butik!
  Stor kram till dig på alla hjärtans dag.
  Jessica

  SvaraRadera
 6. Mycket fint i butiken ;)....gillar boxen för bag in box vin...jättefin!!...hoppas allt är bra med dej, förutom öroninflammationen då förstås....och det är inte kul, jag vet hur det känns ;(.....ha det bra
  Kram bia

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.