Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerfredag 10 januari 2014

Längtar lite nu..

Hej på er.

Brrr så kallt det är och kallare ska de bli till helgen med snö oxå. Vet att det inte är så långt fram på året men det känns för sent för snö och nu vill jag ha vår, sol, inget mer regn. Man blir tröttare å tröttare för varje regnig dag som kommer,, sååå jag läääängtar till våren faktiskt.
Jag längtar även till de mässor som börjar from imorgon för min del. :)

den här jätte fina vägglyktan/fat fick jag till mig idag av en lokal tillverkare som gör massor av fina saker, den här är så bra för själva lyktan fästs med magnet och går att ta bort och flytta runt och sätta dit fler.
Igår jobbade jag som sjuksköterska igen för första gången på ett år. Gick jätte bra och allt var nog i sin ordning när jag lämnade stället hoppas jag. Ni som varit utbrända ni vet ju hur det är med minnet. Detta dåliga minne plus att det är ca 35 patienter man har hand om...min hjärna får ju jobba tredubbelt så hårt som en vanligt fungerande hjärna för att komma ihåg allt och alla,hålla reda på vad jag gjort och vad de hette, de jag varit och hjälpt m m.. så ni kan ju tänka er när jag kom hem och satte mig ner lite, att där satt jag sedan igår och gick och la mig jääätte tidigt.
Det är och kommer nog att förbli mitt men av all skit man varit med om, men det går ju oxå att planera upp och få allt att fungera ändå. Det gäller att  hitta sitt sätt att klara av det.

fin viloplats från samma tillverkare som ovan, PE Creative.
Idag har det varit butiksarbete som sagt, bokföring( inte det roligaste) kolla vad som ska beställas hem, fortsätta med att starta upp e handeln och lägga in bilder där.

Snart ska man hem till familjen och mysa lite och ta det lite lugnt denna fredagskväll.

Ha det så gott och ta hand om er.
Kramar Jennie

4 kommentarer:

 1. Här snöar det idag...så nu kom äntligen vintern...men det är bara lite snö......så mycket fint du visar i förra inlägg ;)
  Ha en fin helg!!
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. Roligt att du tittade in till mig! Vi kommer bort från varandra ibland visst men det kan ju vara så i den här bloggvärlden.
  Vad roligt att du kommit igång med din butik! Hur ofta jobbar du där?
  Min webbutik har inte kommit igång ännu men alldeles strax hoppas jag min nya sida/blogg blir klar så ska allt komma igång. Tror det blir jättebra.
  Kram
  //bara anna

  SvaraRadera
 3. Grattis till första jobbdagen. Även om jag inte är utbränd så kan jag relatera till var en stressad situation gör med minnet. Hoppas du hittat/hittar en bra balansgång mellan allt du gör.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Måste vara spännande med mässorna, och att få se vad för fina nyheter som kommer till våren. Och för min del får den gärna dyka upp när som helst nu..längtar! =)
  Ha en fin dag!
  Kram Petra

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.