Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakertisdag 7 januari 2014

En god fortsättning till er alla

Hej på er alla.
Hoppas ni hade en härlig nyårshelg allihop.
Vi var hemma med våra små tjejer och gjorde lite mat och sköt raketer. Ganska skönt att bara vara så där ibland. De sista åren så har vi varit iväg eller haft folk hemma, givetvis jätte kul det oxå. Jag tycker det här vädret gör en helt trött och noll inspiration just nu, kan säga att jag verkligen tagit igen mig så här efter jul.Nu blir det en lite lugnare period med butiken så försöker att komma igång med e butiken och har suttit med den idag. Jag kommer även att pröva på att jobba som sjuksköterska igen..på prov till en början för jag kommer inte att en gång till riskera att bli utbränd. Mitt första val som jag kommer att satsa mest på är så klart butiken och allt vad som har med den att göra. Jag har lite framtidsplaner som känns helt rätt med den men måste kolla upp lite först och då kommer det att ta all min tid. Iallafall så har det funnits ett stort intresse för det jag sålt och det var ju det jag först och främst ville se, om det fanns behov av en butik med mitt sortiment.


I helgen börjar lite mässor med Elmia och nästa vecka är det i Stockholm. Jag hoppas jag inte åker på den migrän jag fick i augusti, orkade inte med att gå och titta på det jag var ute efter. Såååå..jag har lärt mig något av det. Att INTE börja att provsmaka choklad åt höger och vänster. Bäddat för migrän för min del.Ja det var lite av det jag har i butiken. Hemma händer verkligen inte mycket, hade jag bara någon som kom och gjorde allt åt mig så hade jag blivit jätte glad. Det får ligga på is lite, man är ju ingen superwoman även om man tror det ibland :) Men om det är någon som råkar känna en händig karl som vill slipa, slå in spik i tak måla, lägga golv, få in min betongskiva till arbetsbänk m m så skicka hit honom är ni snälla.

Ha en fin kväll nu, strax ska jag stänga och åka hem.
Kramar till er alla!
Jennie

2 kommentarer:

 1. kära någon så mycket du har på gång. Du måste vara väldigt effektiv själv, tyvärr har jag ingen gubbe över som
  kan hjälpa Dig. Så tråkigt att >Du har migrän, skulle nog jag få med om jag hade så mycket kring mig.
  Lilla gumman ta det lite lugnt, kram fraån Hajan

  SvaraRadera
 2. Hejsan kul att se dina fina saker,,,kronorna såg läckra ut
  ha en bra helg
  kram Rosa

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.