Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakertisdag 17 juni 2014

sommar äntligen!

God kväll på er.
Jag är verkligen jätte bra på en sak iallafall! Att inte uppdatera på bloggen särskilt ofta just nu.
Så nu är det väl som sagt på tiden att visa att jag finns kvar här..

Mycket händer nu verkligen, både ute i trädgården, med familjen och alla skolavslutningar och student av äldste sonen, träning och så  jobbar jag 150% minst om inte mer....så nu är jag sjukskriven lite igen (tar det lugnt både med sjuksköterskejobb och har hjälp i butiken) men jag satte stopp i rättan tid den här gången. Men att det ens skulle bli en gång till med sjukskrivning det trodde jag inte. Jag trodde att jag var smartare än så än att låta det gå hit igen.

äldste sonen som nu tagit studenten, vart tar tiden vägen ?!
Det är så roligt (INTE) att läkarna varje gång tar upp att det är bra med tabletter. Jag har klarat mig utan mediciner alla de gånger jag varit utbränd(jag har vägrat) och istället så är träning och promenader en stor hjälp och att påta i trädgården lite. Jag har börjat träna lite mer på allvar sedan i mars. Dels för att jag mår bra av det, dels för att jag springer lite tävlingar nu och ska åka tjejvasan nästa år. Så det blir 5-6 pass i veckan och det är så kul. Gym, löpning, cykling, rullskidor.. Jag har en väldigt bra kille som pushar oxå, Tobias heter han och har Fitness By Sweden. Han är personlig tränare och en duktig sådan.

När jag inte jobbar som sjuksköterska eller tränar så är jag i butiken eller umgås med familjen :)

från butiken

butiken
 De här båda barnen här under är syskon barnen, dom träffar man inte varje dag men kommer och hälsar på med jämna mellanrum.
Här är mosters lilla "skrutta", lillasysters lilla flicka.

"skruttans" storebror som skjuter med vattenpistol
 Mina små tjejer när vi spelade bangolf för första gången med dom. Spännande och fick de bestämma så skulle de spela varje dag.

Foton från trädgården får komma nästa gång. Nu får det snart bli sängen.

Ha fina dagar i solen nu.
Kramar Jennie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.