Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakertisdag 29 januari 2013

Så tacksam...

Goo kväll på er..

Eller sen eftermiddag kanske...som känns som sen natt, eller är lika mörk som natten iallfall.
Vad mörkt det blir så fort snön försvinner från gatorna, blaskigt och äckligt. Hemska regn!

Idag har jag fått prata av mig om och om igen kan jag säga:) vilken tur att man har kompisar som orkar lyssna på en och allt gnäll jämt:)
Jag är lyckligt lottad som har kompisar som jag verkligen kan prata med, skratta ihop med och gråta inför oxå.. ibland blir det mycket av både skratt och gråt så det väger väl jämt nu då hihi.
Helgen här var verkligen en gråt helg kan man väl säga.
När man sitter vid frukostbordet och känner att nu,nu börjar jag snart å gråta. Man tänker för sig själv att man måste hålla igen när småbarnen sitter och äter men kommer det så kommer det!! Så är det och så var det i söndags!! Kunde verkligen inte hålla inne det. Man springer ut på toa med munnen full av frukost liksom som man ju inte gärna vill ska spruta ut över hela bordet!!

Ja så där var det en stund på fm, kände mig inte särskilt närvarande för barnen. Just nu så sover jag ju iallafall bra på nätterna men så fort jag vaknar så snurrar det lika mycket i huvudet som i magen, helt nervös i magen, så vaknar jag tidigt så är det helt omöjligt att somna om!

Så undrar man ju igen, ska det där ekorrhjulet börja om nu igen. För att i andra andetaget tänka.. det kommer jag aldrig att tillåta igen!! Ska till läkaren imorgon och det var inbokat sedan tidigare.

Jag har ju haft svårt innan att veta riktigt vad som är fel men tror äntligen jag kommit på det!! Så småningom kommer jag kanske att kunna tala om det för er men inte just nu:)

Nu känns det bättre igen och har inte gråtit sedan i söndags men det är ju så med att vara utbränd. Det är ju  inte bara under tiden man är sjukskriven som man är sjuk för det tar mååånngga år ibland för att komma tillbaka till någorlunda som man var innan sjukdomen.

Slut med det tråkiga nu:)

Fick hem dessa tre klot i smide igår, tänkte ha ljus i någon och oxå någon grön växt, ex murgröna. Nu hängde jag ju bara upp dom för att kunna ta kort på dom så det ser ju lite knasigt ut här:0


De är i olika storlekar allihop, syns inte så väl.

Nu blir det lite memory spel med barnen, behöver träna upp mitt korttids minne som inte existerar längre.
Jag brukar förlora till barnens förtjusning och till min skräck så nu är det hårdträning som gäller!!
Ha en fin kväll. 
Kramar, Jennie

7 kommentarer:

 1. Jag har hört att det tar dubbelt så lång tid att bli okej igen efter en depression, som det tog att bli utmattningsdeprimerad. Om man tänker så, så är det inte alls konstigt att man gråter och har sig, och jag tror att det är bra att gråta. Det är som en slags ventil och allt det som känns tungt rinner liksom ut. Ja, ingen som varit där kan nog inte ens föreställa sig hur det är. Inte jag heller. Hoppas, hoppas att du mår lite bättre och du är klok som känner igen varningssignalerna!

  Stoor kraam till dig!
  Petronella

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina fina kommentarer du skriver. Visst är det ett måste att gråta och just nu så är det inte att jag är deprimerad utan jag är uppriktigt ledsen över situationen.
   Det kommer att bli bra så småningom.
   Kram och tack:)

   Radera
 2. Vi har också tränat korttidsminne här hemma idag. Jag och Valter förlorade stort mot Malva :)

  Kram på dej! Önskar att du ska få må bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja memory är bra å spela ibland, jag vann faktiskt någon gång igår:)
   Tack snälla du för omtanken.
   Kram

   Radera
 3. Träna korttidsminnet kan ju inte vara fel :)Hoppas du vann annars gäller mer träning. Lycka till hos läkaren idag och du vet var jag finns om du behöver. Kram Veronica.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får nog träna varje dag resten av livet för att träna upp det, tugga tuggummi ska vara bra oxå mot demens. Ja du vet ju hur det gick idag..och jag visst var du var efter det oxå:)
   Kram

   Radera
 4. Krya på dig och var rädd om dig.Kram tanten

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.