Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



måndag 26 november 2012

Lunchdate idag.

Hej på er alla.
Idag har jag haft arbetskamrater här på lunch, alltid lika kul å träffas å tjata lite:) Slapp man ju äta själv oxå, det är såå tråkigt!
De är ju så snälla,hade verkligen inte behövt ge mig detta men blev väldigt glad och gladare kanske jag blir av Dirty Harry:) kolla här vad jag fick för fint å gott, bara till mig..
Dirty Harry är typ som turkisk peppar likör men ännu godare. Upptäckte den förra året när jag var på julmarknad i tyskland. Nu hade kompisen S varit där och köpt till mig. Kan verkligen rekommendera denna.
Nu är det ju så här med tonåringar i huset..Jag har nästan blivit helnykterist för känner på helgerna att man vågar inte ta en droppe sprit/vin ifall de behöver skjuts eller hämtas eller om något händer. Ibland så när man räknat in ungarna och allt är frid å fröjd, de är hemma och inte ska någonstans.. DÅ kan jag ta lite gott å dricka:)
Gruppen med hyacinter var så fin. Älskar ju hyacinter så var så kul å få.

Wilma, 5 åringen har jag ju nu förstått att hon talar sanning ibland men inte alltid! Himla unge ibland:) köpte nagellack idag och det ville hon ju oxå ha. Hon fick nöja sig med att bära det åt mig från affären och till bilen. När vi kom hem så frågade jag efter det och hon hade ingen aning var det var nu iallafall. Jag letade i bilen och i hennes rum men fanns ingenstans. Efter en stund så springer hon in på toaletten och jag efter...då står hon där med nagellacket i handen och skulle säkerligen målat sig om jag inte kommit.
Så kan det vara med de där små liven ibland hi hi.

Ha en trevlig kväll nu. Kram Jennie

9 kommentarer:

  1. Vilka rara jobbarkompisar du har :) kan inte annat än le åt doteras tilltag, kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkligen snälla de är, busiga unge där hi hi

      Radera
  2. Vilken fin blomma!
    Turkiskpeppar-likör lät inte gott hahaa....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanske inte låter gott men det är det om man gillar lakrits förstås :)

      Radera
  3. Hi hi, de är luriga de små liven;-)
    Så gulliga arbetskamrater, såna som verkligen gör att man känner sig välkommen på jobbet! Härligt!
    Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja att små barn redan lärt sig ljuga, undrar vem dom lärt sig de av:) de bara suger åt sig dumheter tycker jag hi hi. Har verkligen toppen arbetskamrater:)

      Radera
  4. Haha vilken busunge!
    Trevligt med lunchsällskap:-)

    Kram Helena

    SvaraRadera
  5. Hej du glöm inte vilken härlig lunch vi fick , jag är nästan mätt än och vilket brakfika sen alla som känner dig vet ju vilken fantastisk matmamma du är ! och vilka härliga ungar sen tycker hon ska fortsätta busa lite för mamma ! kram Susen

    SvaraRadera
    Svar
    1. ha ha ja jag var mätt ända till kvällen igår och lite smått iallamående av 10 cm grädde i bakelsen!God var den iallafall:) Kram på dig.

      Radera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.