Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerlördag 24 november 2012

Städlördag

Hallå där.
Idag känns det som jag knappt kommit utanför dörren. Städat, tvättat soffklädsel vilket var välbehövligt efter skitiga händer på den. När jag städat färdigt så upptäckte jag ju att jag ville byta färg på byrån i hallen. Så den har oxå blivit ommålad idag.
Tänkte faktiskt jag skulle ta med en promenad nu innan det blir alldeles svart ute. Tycker nästan jag mår dåligt om jag inte varit ute i friska luften på en hel dag.
Ikväll är vi bortbjudna och jag vet att vi kommer att få kul å mycket skratt kommer det att bli:)

Så här blev min byrå iallafall. Den var mörk innan ommålningen till vitt:)

Man ser visst inte så stor skillnad men innan var den gråaktig iallafall, samma färg som love som står på byrån :)
Ha en bra kväll nu.
Kram Jennie

2 kommentarer:

 1. Mycket du hunnit med:)
  Kram från Victoria på www.victoriasprovkök.se

  SvaraRadera
 2. En riktig fixardag då!
  Lite ny färg piggar ju alltid upp också...
  Kram kram
  Sofia

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.