Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakertisdag 6 november 2012

Inredningsparty nästa.

Hejsan.
Ja inte blev det något tapetserat idag inte men har iallafall klippt mig och ska iväg på inredningsparty lite senare. Har just nu ont i huvudet men hoppas det går över annars är det inte så kul att sitta å vara trevlig.

Har iallafall tagit ur några betong grejer ur sina formar. Jag ville ju pröva och se hur det blev med värmeljushållarna jag fått hem nu.

Så här blev det iallafall:
Ha en fortsatt mysig tisdag. Kram Jennie

2 kommentarer:

  1. Hej & tack för din fina kommentar!
    Oj vilka fina ljusstakar du gjort!!

    Kram Helena

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.