Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakeronsdag 28 november 2012

Mosskransar

Hejsan.
Så här sent har jag nog aldrig gjort inlägg innan:) Jag har suttit och målat min betong så då sprang visst tiden iväg nu!
 Jag sa till 5 åringen att titta på denna lyktan, ser ju nästan ut som en snöboll, senil som jag är så råkade jag säga samma sak 1 gång till!! Herregud...svaret blev då " men jag vet det redan för du har sagt det flera hundra miljoner gånger nu"! Jaha sa jag tjatar jag på dig," Jaa.. du har iallafall sagt de 2 gånger nu! Hi hi från barn får man höra sanningen iallafall.

 Idag köpte jag med mig sushi till en kompis så slapp äta ensam idag oxå. Gott och trevligt till lunchen:)
Idag har jag plockat lite lingonris till framtida lingonkrans kanske, vem vet...
Igår gjorde jag iallafall mosskrans i olika utföranden.
Så här kan det se ut då, inte bara till dörren de kan användas:)
Ja så här blev de:) Inte världens bästa bildkvalite och ni ska bara veta HUR länge jag suttit här nu och laddat upp korten!! Min kära dotter (den stora) använder mitt modem så kan ju säga att min hastighet just nu är inte snabb. Den hastighet jag egentligen har är förbrukad.. av henne mest tror jag... lite av mig oxå då:)

Ha en bra kväll nu alla ni. Imponerad av att det är så många som är inne och läser min blogg, HIMLA kul tycker jag!
Kram på er.

2 kommentarer:

 1. Ja här är en av läsarna! Har blivit så att jag läser varje dag nästan.
  Vilka fina mosskransar du gjort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maryette.
   Vad kul att du läser bloggen och kul att du skriver och kommenterar:)
   Hur går de med ditt, syr du för fullt?

   Radera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.