Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakersöndag 25 november 2012

Julskyltning i stan idag

Tjingeling!
Nu e de strax dax att gå på julskyltning här i stan. Det är lite tidigt tycker jag och tycker nästan det hör till första advent. Så idag har jag fixat med lite advetnsstjärnor i fönstren men känns VÄLDIGT tidigt som sagt att sätta upp dom! Ljust å mysigt blir det ju och det är så fint med alla stjärnor, ljusstakar mm i fönstren å julgranar som sätts upp ute med ljus i. Lyser verkligen upp denna mörka höst/vinter.

Så här blev det i ett av mina rum. Jag har tidigare haft pappstjärnor som stått i fönstret men varje år så är det ett elände att få upp ski...! så införskaffade faktiskt nya, även de i papper men betydligt mycket lättare att få upp och att få dom att fortfarande se ut som stjärnor efter en stund:) Köpte dom på Maxi här i stan och var bara tvungen att ha dom...

Ha en trevlig söndag em och kväll.
Kram Jennie

2 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Tack för fina kommentarer som värmer så!!!
  Jag har också tjuvstartat;-) Varför vänta liksom?
  Nu är det nsart läggdax här… Kl 5 ringer klockan varje vardagsmorgon, phu!!!!
  Ha de gott!
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 2. Hej.
  Var inne på Maxi och såg dessa stjärnor. Tycker de är såå fina också. Passar jättefint hos er. Kram och ha en bra dag.

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.