Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakertisdag 6 november 2012

Tapetsering igen

God morgon alla ni.

Ska snart åka och lämna barnen hos dagmamma. Nu verkar ju faktiskt oxå solen komma fram och då ska jag passa på att springa ut och se den idag, antingen blir det en löprunda men har lite ont i halsen så är nog bättre med långpromenad.

Min dotter som är 16 vill ha annan färg på ena väggen i hennes rum, så får se om jag kanske hinner tapetsera en fondvägg idag helst svart men nää, det får bli den här som är lite grå med silver- svart mönstrat. Vi har ju inte riktigt samma smak men i hennes rum får hon väl bestämma själv hur det ska vara:) jag tyckte att vi kan ju måla taket vitt då så blir det ju ljust ändå men nää då. Svart som natten är visst modet för henne..
Ja, vi får väl se om det hinns med idag, ska klippa mig äntligen oxå och när de små är hemma så brukar de ju kunna hjälpa till så himla bra:) lugnast när man är ensam.

Ha en bra dag. Kram Jennie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.