Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerfredag 9 november 2012

Rostigt värre:)

Hej alla.

Jag köpte ju lite färg för ett tag sedan som gör att det man målar på blir rostigt. Har ju inte fått det gjort förräns nu. Det blir verkligen en " gammal" känsla över det hela även att det är helt nytillverkat. Jag tänkte försöka få tag på bokstavsschabloner till kuben jag gjort.
& tecknet är helt denna gången, eftersom jag faktiskt väntade 1 1/2 dag så den fick torka till lite. Idag har jag även haft hjälp i min lilla pysselverkstad..utan att jag visste om det. Wilma vill ju gärna hjälpa mig så jag slipper måla så mycket eftersom det är synd om mig då. Så idag sagt och gjort så hade hon tagit initativet själv och målat på helt ny gjutna saker jag skulle haft omålade! Det är ju bara att tacka och se glad ut:) Får hon inte hjälpa till så är det ju så ORÄTTVIST att hon aldrig får göra något roligt. Ungar säger jag bara... Så vad jag lärt mig av detta är, inte ha saker framme som jag inte vill ha målat iallafall. hi hi.
Här lite bilder på det jag prövat på.
Det tar 36 timmar innan det är riktigt färdig rostat, rosen blev inte så mycket rost på men får se till imorgon hur det ser ut då.

Nähä, nu har mannen snickrat ihop en gjutform till mig och ännu en skiva som ska gjutas. Hoppas det går smidigare denna gång:)
Ha en bra fredag kväll nu. Kram Jennie

3 kommentarer:

 1. Woow, va snyggt det blev. Riktigt läckert och ser verkligen ut som rost. Det har hon gjort jättebra Wilma tycker jag ;) Kram

  SvaraRadera
 2. Blir ju riktigt snyggt!!!
  Ungar ja... hm, känner igen det där! Min Hugo kan verkligen inte låta bli nått som jag har framme.... bara måste pilla!
  Ni får ha det så gott!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Gud vad läckert när det blir rostigt- gillar det verkligen. Vad heter den färgen tro? Kan man använda den på olika underlag?

  Jag har gjutit lite för en del år sen, riktigt kul. Man är så anti o ville se resultaten fort.
  Ha en skön helg, hälsn Lotta i Kalmar
  livetsbergodalbana.blogg.se

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.