Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakermåndag 5 november 2012

En annan variant av hjärtat.

God kväll, kan man ju tro att det är, mörkt som kväll redan.
Undrar om det är omställningen till vintertid som gör att man är så trött HELA tiden! Eftermiddagarna är ju värst och känns ju som sena kvällen. Ja ja så är det.
Idag har jag suttit ute i kiosken i Myresjö och tjatat med kioskinnehavaren typ halva dagen. Vi har alltid SÅ mycket att prata om hi hi.

Som sagt så kunde jag INTE vänta ända tills imorgon med att kolla hur ljusstaken blev, än så länge är den hel oxå men är ju fortfarande mörk till färgen eftersom den inte fått torka ännu:)
Har gjort iordning ett sådant där betonghjärta som jag tidigare visat men då som lite ljusfat. Nu har jag stuckit ner lite stickmassa och över det mossa, ängel, pärltråd och värmeljushållare. Dekorerat med mina små betonghjärtan oxå. Tänkte ge bort denna nu någon dag hoppas hon blir glad:)
Ha en trevlig kväll. Kram Jennie

4 kommentarer:

 1. Hej vännen!!
  Va kul att du kikade in hos mig:) Ursäkta att jag inte svarat innan, ibland är det fullt upp med renovering och sen igår kom migränen på besök.
  Ser att du mår dåligt.. Jag hoppas du får bra hjälp där.
  Så mycket fint du hittar på att göra. Pyssla är också något jag gillar=)

  Sköt om dig nu!!
  Nu ska vi mumsa på varm banan och glass;-)
  Kram kram Anna

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blev :) roligt att du tittade in hos mig, ha en fin dag, här är det sol :) VIOLA

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack så mycket, solen börjar komma fram här oxå nu, får man passa på att gå ut:)

   Radera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.