Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakersöndag 11 november 2012

Fars dag hela dagen.

Hej alla där ute.

Idag är det som sagt farsdag hela låånga dagen. Vi har firat en än så länge och två återstår, barnens farfar och morfar. Mat hos farmor och farfar och sedan vidare till mormor och morfar för lite tårta som jag faktiskt brukar köpa:) Det blir en marsipantårta med banansmörkräm.

Har känt mig lite konstig i magen och illamående idag men hoppas det beror på att jag drack kaffe idag på morgonen och jag brukar ju aldrig göra det utan blir mer framåt fm. Man vet ju annars vad som lurar runt hörnet i dessa tider:( blä..

Mina kuber jag har gjutit gjorde jag siffror på tre av sidorna men ska på de andra tre sidorna skriva bokstäver..om jag nu får tag på dessa schabloner någon gång! Jag har olika storlekar på mina siffer schabloner, en storlek STÖRRE och en mycket mindre! De är fina att ha framme oxå när man inte använder dom.
Här är lite kort på kuber, schabloner och min pysselhörna jag har. Hur stökigt som helst men det  blir ju så när saker ska ligga framme och torka på bordet.

Ha en skön söndag allihop. Kramar Jennie

1 kommentar:

  1. Heeeej!
    Så mysigt du pyssalt ihop. Jag har också planer på att göra kuber, men jag gör mina i trä tänkte jag. Det ska bli nåt pyssel till advent var tanken:-)
    Hoppas du får en fin söndag, nu kallar plikten här igen;-)
    Kram Anna

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.