Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakermåndag 5 november 2012

Pinsamt värre:)

God morgon.
Ja så här efter allhelgona så kan jag berätta om en aning pinsam situation. Av barn får man höra sanningen kan man ju säga.

Det ringde på lite utklädda barn här i veckan. Mina små barn hann inte se dom så väl och 3 åringen hon undrade ju sedan hur ett spöke såg ut. Jag sa att det är barn som klätt ut sig till spöken och målat sig lite i ansiktet osv.
En stund senare var vi tvungna å handla och fylla på godisskålen ifall fler skulle ringa på dörren. När vi går ut ur affären så ser jag 3 åringen sitta i vagnen och STIRRA på en svartklädd dam som kommer mot oss...
Jag såg på henne att nu kommer det snart någon groda ur munnen på henne, jo då, det gjorde det precis när vi är bredvid denna dam! Då säger hon med lite skräckblandad förtjusning: mamma mamma (och pekar på damen) där är ett spöke!! Herregud, kan ni förstå att jag småsprang ut ur affären sedan :)

Min 16 åriga dotter var inte bättre hon när hon var i samma ålder ungefär. En muslimsk kvinna kom med slöja och allt. Dottern står och pekar på henne, livrädd och säger exakt likadant som min lilla tjej gjorde nu.

Nu i efterhand kan man ju skratta åt det men just då så får man ju skämmas ögonen ur sig..
Ja, ett litet morgoninlägg.
Skriver säkert senare igen.
Ha en bra dag nu.
Kram Jennie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.