Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakertisdag 20 november 2012

Torgdag idag

På tisdagar så har vi torgdag här i stora staden:) Jag har inte varit och kollat på väldigt länge men idag så gick jag och en kompis ner iallafall.
Jag köpte mig blommor som jag har gjort i ordning nu, så det är det första man ser när man kommer innanför dörren, piggar ju upp lite iallafall...
 Hyacinterna med lite mossa runt och en stjärna i, fick rum i kopparna som jag köpte på Erikshjälpen förra veckan. Inte bara kaffe de kan användas till :)
Rosor är ju så fint. Hittade en helrosa sort och en som var vit/rosa. Den vita Gardenian här i hörnet luktar såå gott, lite i stil med liljonkonvalj. Hoppas jag kan sköta den så den inte dör om några dagar..är inte så bra på inneväxter.
Nu blir det till att bada lite barn, kvällsmat och gjuta lite.

Ha det gott. Kram Jennie

1 kommentar:

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.