Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakertisdag 27 november 2012

Pysseldag

Hejsan på er.
Inget vidare väder för uteaktiviteter idag minsann. Här har regnat å regnat å åter regnat...:( jag har så himla svårt att komma upp på morgnarna, tur man har barn som ska till skolor och dagmamma.
Idag har jag iallafall gjort lite julgrupper i fyrkantiga betongskålar. Lagt mossa i botten, ullband runt och lite ull under kotte, äpplen och tomte. Även ett stjärnblockljus och god jul skylt.

Jag var ute i ösregnet oxå och plockade lite mossa å smågranar. Mossan ska jag göra dörrkransar av tänkte jag..någon dag...helst innan jul!


Ha en bra kväll. Kram,Jennie.

10 kommentarer:

 1. Så himla söta!!!
  Hmm, la tösen här innan och vad gjorde jag då om inte somnade… Det gäller verkligen att vara igång, annars åker de blå ihop minsann;-)
  Ska du kolla på äntligen hemma snart?
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. mm sådan är jag oxå, om jag ska läsa för eller ligga bredvid en stund, då somnar jag. Just de..äntligen hemma är ju idag hmm..har gjort mosskrans nu och lite annat pyssel. Kram

   Radera
 2. Men gud va fint ska du vara med på Årsetmarknaden som är på Tisdag och sälja en del av dina alster ? kram tomten i Årset

  SvaraRadera
 3. Superfina betong grupper du gjort. Blir alltid så fint med mossa ljus o lite pynt.
  Jag brukar köpa sockerkaks formar i olika stilar på second hand o göra ljusgrupper i. Gillar återbruk!!
  Ska du va med på nån julmarknad?

  Ha de gott// Lotta i Kalmar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Såg dina fina kort från marknaderna du varit på. Har de gått bra?
   Ja det är fint med gamla sockerkaksformar, behöver inte alltid vara nytt allt för att de ska bli fint. Vi får se med julmarknader hur de blir:)
   Ha de bra/ Jennie

   Radera
 4. Svar
  1. Tack Helena. Var inne på din blogg nyss..mums vilka recept!
   Jennie

   Radera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.