Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerfredag 16 november 2012

Gjut å pysseldag.

Hejsan.
Idag har det varit gjutning halva dagen iallafall och gjort färdigt lite betongsaker som har legat ett tag nu, ibland eller ganska ofta så har man ju dagar då man inte får något gjort. Ofta är det orken och lusten som fattas tycker jag. Men idag har jag fått lite gjort. Jag har varit ute på långpromenad med hunden men det brukar vi ju oftast vara varje dag. Det blev ett bad för henne efter den rundan, så himla grusig under magen blir hon.
Här har jag tagit lite bilder på småsaker som jag tänkte jag skulle använda till mina saker jag gör, på ett eller annat vis iallafall. Man blir ju sjukt manisk när man kommer till ett ställe där det kryllar med bla sådant här. Jag var ute hos min kompis i Sälleryd (handelsträdgård) igår och fick med mig en kasse hem...

Just det ja.. vi var ju och handlade igår ÄNTLIGEN enligt Wilma.. hon köpte julklapp till sin största storebror, han är 17 år. Han kommer att få en nyckelring med en nalle i och den tyckte hon att han kan nog ha den i sin dragkedja i jackan:) Hoppas han uppskattar den för hon har redan slagit in det i ett paket hi hi.
De här ljushållarna i vitt och zinkfärgat och även fjäril och hjärta hade jag sedan tidigare men det lär komma till nytta det oxå.


Ja det var allt från mig idag. Ha en härlig fredagkväll nu. Kramar från mig:)

1 kommentar:

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.