Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



måndag 6 maj 2013

Sommar idag.

God kväll.
Jag är verkligen senil!
Satt precis och kollade efter dagens inlägg här men kom på nu att jag inte skrivit något, bara i mitt huvud typ för jag började faktiskt för flera timmar sedan men så kommer det lite emellan och vips så försvann minnet av vad jag höll på med!

Idag har jag fortsatt plantera om alla små plantor, inte klar än för den delen utan får fortsätta imorgon. Jag skulle ut å cykla ett par mil men kom väl ca 4 km, sedan trodde jag att någon var ute och jagade eller något för det small som ett pistol skott men när cykeln blev väldigt vinglig och bromsarna knappt tog så förstod jag att det var däcket som small. Så jag var ute på promenad med en cykel sedan :)

Börjar bli fullt här ute nu..

köpte mig ett olivträd idag och hoppas det kommer att trivas i tropiska värmen i växthuset.. måste sätta i mina  fönsteröppnare  för även med pardörrarna öppna så är det 40 grader där inne,,svettigt,,

ska faktiskt försöka få rum med bordet och stolarna här inne i år  även sedan när alla växter står här  inne..
Kollade förresten på filmen Möhippan igår, den var lite rolig faktiskt och har man sett baksmällan så var väl detta ungefär detsamma fast med möhippa istället..

Ha en fin dag imorgon.

Kram Jennie

9 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder från ditt växthus! Ser ut att växa frodigt och fint där inne :) Och så fint med möblerna också. Ett olivträd står högt upp på min önskelista - bara måste köpa ett sådant i år!!

    kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  2. Vad otäckt att däcket smäller när man cyklar! Tur du inte gjorde dig illa! Vackert med olivträd! Mitt dog i vintras...

    Kraam
    Petronella

    SvaraRadera
  3. Oj vad du är dktig på att odla, även om du tycker att du är snurrig;-)
    Dax att sussa!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Jag blir alldeles sjuk när jag ser dina planteringar!
    Så mysigt att sätta händerna i jord.
    Det är avkoppling det=))

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  5. Hej! Hih minnet! Den är ju så rolig ibland...eller?:) Jag har en cykel i källaren som har punktering:/ Så fina växter du har! Önskar dig en trevlig tisdag!
    Kram Sirpa♥

    SvaraRadera
  6. Kommer bli en hel djungel att sitta i framåt sommaren :) Ha en bra dag. Kram Veronica.

    SvaraRadera
  7. Vad skönt att du inte kommit så långt när däcket small, lite tur i oturen!
    Så härligt med växthus.. det drömmer jag också om!

    ha en fin dag
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  8. Vad mysigt med växthus:))

    SvaraRadera
  9. Cykelpromenad, trevligt ;) :)
    Vill oxå ha ett litet växthus...
    Kram /Maria

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.