Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakertorsdag 2 maj 2013

I växthuset..

God kväll på er.

Här är man nyss hemkommen efter föräldramöte för W som börjar förskolan till hösten..Nu börjar man om från början igen. Eller rättare sagt just nu är det spridda skurar, förskolan, en som går i 8an, en 1 året på gymnasiet och en som går 2 året på gymnasiet. Bara lillskruttan som inte börjat än men om 2 år är det hennes tur med. Blir många föräldramöte och utvecklingssamtal och alla brukar ju hopa sig inom ett par veckor..

Idag har jag fått mina fönster putsade av snälla mamma, hon köpte en sådan där ny fönsterputsmaskin. Den var riktigt bra faktiskt. Nu ser jag ut igen hihi.

Planterade ju om lite gurkor och tomater och blommor igår, så här ser det ut i växthuset nu men har en hel del kvar att sätta ut där.

Tomater, gurkor och fikon trädet i bakgrunden..

Blomman för dagen och spanska flaggan är de blommor jag planterat om..

mer tomater..
plockar massor av tussilago..


Lamporna jag visade igår ska jag ha i butiken och även några hemma i köket har jag tänkt. Sådana här lampor kan man nog köpa typ på lantmännen men de är ganska dyra. Mina lampor kommer från när vi födde upp grisar när jag bodde på landet för några år sedan så de är verkligen begagnade :0.

Ha en fin kväll.
Kramar Jennie


9 kommentarer:

 1. Såå snygga lamporna blev och så lyxigt med växthus! Ja, här har du en till som har spridda skurar... haha! Det är liksom både gymnasium och BVC...

  Kraam
  Petronella

  SvaraRadera
 2. Hallå där!!!
  Inte så spridda skurar här du;-)
  Var ska du ha butiken för nånstans? I vilken stad talar vi om? Jag har fått för mig att vi inte bor jättelångt ifrån kan det stämma?
  Spännande!!!
  Ha en fin helg nu!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hej! Ja, även jag har bara två barn så har man sprungit ganska mycket i olika möten. Sanna är vuxen redan, Leyla slutar nu ettan på gymnasiet, där har vi fortfarande utvecklingssamtal.
  Igår såg jag första sipporna men Tussilagor jag har inte sett än!
  Vad är det för fönsterputsmaskin?:)
  Har en mysig fredag!
  Kram Sirpa♥

  SvaraRadera
 4. Vad kul med växthus och vad duktig är som har planterat.
  Ha en riktigt skön fredag!
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 5. Härligt med allt planterande!
  Funderar på fikon men det är det där med övervintrandet...Olivträden funkar inne men det kanske blir för varmt för fikonträd.
  Vad tror du? Har du provat ha dom inne?

  Jag har inte sett en enda tussilago än!
  Våren är sen här...
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 6. Lillasyster K3 maj 2013 07:00

  Ahaaa, jaså mamma har skaffat sig en sån maskin.. Där ser man, konstigt att mina fönster var lika smutsiga idag som igår så här har hon inte varit.. än.. =) Hon kommer säkert.. Ha en bra dag! Ses imorgon! Puss å kram

  SvaraRadera
 7. Hej fina Jennie!
  Va mysigt med o börja om liksom, med förskola :)
  Jag saknar den där åldern, vill inte att mina killar ska växa ifrån mig... :(
  Va du är duktig Jennie, med allt! Du hinner med och plantera och fixa fint samtidigt som du gjuter och tar hand om din härliga familj!
  Jag beundrar dig ska du veta!
  Stor varm kram till dig, ha en jättemysig fredag.
  Jessica

  SvaraRadera
 8. Hihi...jag har också putsat fönster idag och satt upp nya gardiner i arbetsrummet och i sovrummet...härligt...så länge det varar,haha...
  Ha en trevlig kväll min vän!!
  Kramisar bia

  SvaraRadera
 9. Så härligt med tussilago!

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.