Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakeronsdag 15 maj 2013

Körkort till sonen idag..

God kväll på er.

Vad ska man säga..ännu en hektisk dag meeeen jäätte glad, jag fick äran att åka premiärtur med sonen som fått körtkort idag! Han var så glad och jag med så klart:) Grattis älskade du!!
Så var det ju det där med besiktningen.. öppnade dörren till bilen och satte mig men hoppade snabbt ur igen!! Kan bara föreställa mig hur bilen såg ut och luktade INNAN sonen städat den!!
Han fick hämta en handduk att sitta på och en flaska parfym kan jag säga. Kan säga att man kunde nästan tro det låg en hel koblaja i bilen :0
När vi kom fram till besiktningen så var jag ju ganska snabb med att säga att "innan du öppnar dörren så ska jag bara säga  att det är INTE min bil" det är en sk skitbil/ladugårdsbil, han förstod precis vad jag menade..

vilka färger det finns egentligen på tulpaner..

den här är verkligen en favoritÅh vad jag längtar efter att få sova en hel natt snart, börjar bli lite trött. Nellies härliga kommentar idag på morgonen när jag väckte dom vid åtta, " vi har faktiskt inte sovit länge"... efter att hon heeela natten legat och snurrat runt, klappat, gosat med sin trötta mamma som bara ville sova, så fort jag lyckades så började hon klappa mig överallt igen, ja visst är det gosigt med små gosiga barn som måste känna mammas närhet MEEEN inte hela natten!!
Så snälla barn SOOOVV någongång :) så till alla jag känner.. hejar jag inte när vi möts i bilen eller om jag är ute och går, ni kommer att se om det är något zombi liknande som är på vift men ja..då vet ni varför nu :0
Ha en fin kväll och SOV så gott alla ni som har den turen.
Kram Jennie

6 kommentarer:

 1. Grattis till sonen! :)

  SvaraRadera
 2. Hej
  För det första; Grattis till sonen o körkortet!

  Det andra; att inte få sova är dödens!!! Jag har inga barn i sängen längre. Men en värkbruten kropp håller mig vaken vissa nätter. Det är olidligt jobbigt att inte få sova.
  Hoppas du får en god natt sömn inatt.

  Tack för goa kommentarer hos mig, det värmer.
  Kram Lotta

  livetsbergodalbana.blogg.se

  SvaraRadera
 3. Hej! Grattis till sonen!
  Gillade aldrig att besikta bilar! Tur att inte har nån nu:)
  Ja, sjuka barn bredvid i sängen när de är sjuka...aaah! Har varit vaken NÅÅGRA nätter när tjejerna var liten!!!
  Önskar dig en trevlig torsdag!
  Kram Sirpa♥

  SvaraRadera
 4. Grattis till sonen!
  Det är stort det där med att ta körkort!

  Hoppas verkligen att du får sova en natt snart.
  Om jag inte sover ordentligt så blir jag knäpp som människa=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 5. Grattis till sonen att han klarat körkort
  ha en härlig Pingst
  kram Rosa

  SvaraRadera
 6. Grattis,vad kul att han klarade körkortet. Jo det känner man ju igen att inte hälsa när man möter dig. Ha,Ha Kram

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.