Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakertisdag 14 maj 2013

Tjoho:)

Hejsan svejsan.

Idag har jag haft lillskruttan hemma, hon har hostat och hostat och hållt mig och sig själv vaken även i natt. Man får ju liksom inte så mycket gjort en sådan här dag och den där lilla lilla munnen den går i ett konstant hela tiden och är aldrig tyst nästan :)

Har suttit framför datorn idag, är det någon duktig själ som vet hur man kan göra egen logga eller var man kan göra det?
Jag säger en sak! MYNDIGHETER!! jag har ringt försäkringskassan säkert 3 gånger för att få utskrivet all min föräldrapenning jag tagit ut sedan 2007. detta för att facket ska kunna räkna ut min ersättning, första gången fick jag bara för sista året, andra gången fick jag för alla år men bara hur många dagar jag tagit ut och inte själva summan som jag verkligen behöver.
Idag, 3 e gången så fick jag för 2007-2008!! Kan ju säga att det tar ca 1 vecka att få dessa papper varje gång jag ringt! Nu vill jag snart ha lite ersättning så får väl sätta mig i den där telefonkön på uppåt 300:e platsen som det brukar vara.. SKITTRÅKIGT!!

Idag har jag agerat apa och klättrat uppåt väggarna för att få upp tavlor jag köpte igår. när jag fick undan alla vintermössor och vantar så blev det jätte tomt ovanför hatthyllan.. ja taket det är fortfarande furu, jag vägrar att måla ca 200 kvm tak just nu!!

ganska så jämnt blev det väl..trollslända och en glimt av trappan till övervåningen med hihi, blev inte alls bra kort det där..
vår pyttelilla hall till 7 pers!! Prio 1 kan man säga att bygga ut entren några meter. Blir galen och det är helt omöjligt att hålla ordning när det är kläder och skor överallt, usch usch..
Jag skulle visa vad jag fick igår med ju..fina snälla arbetskompisar, jag lovar..jag har INTE suttit på påsen och inte heller stigit på den för då hade ju brödet varit trasigt...

Knäckebröd och ostar och marmelad, ni ser den där vita platta saken ,, det är oxå en ost som när jag fick den var rund å fin..

blev så hungrig när jag plockade upp det så var ju tvungen att äta lite ost, undrar om det var min passagerare som åkte med hem som mosade till den lite :) eller.. Tant H!? Hon var nog lite avis på just den osten eller var det kanske  någon som använde den till att spela luftgitarr på till den urfina sången som sjöngs. 
den här fina solrosen fick jag med!
Imorgon får man hålla tummarna igen, då körs det upp till körkort. Jag har även fått den stora äran att åka och besiktiga en skitig gammal ladugårdsbil som är mitt ex bil.. JA jag gör det ENBART för sonens skull ska ni veta, han har nämligen en smart plan ang den volvohögen..man kan säga så här att synden straffar sig förr eller senare för vissa :0!! Så det gäller att ta på sig ladugårdskläder, stövlar och en lantmännen keps och se ut och lukta som en riktig bonde igen hihi.

Ha en fin kväll nu.
Kramar till er!

9 kommentarer:

 1. Hej hopp!!!! Vilka vackra tavlor...vad har du köpt dem???? jag gillar fjärilar skarpt så de skulle pryda väggen här hemma hos mig. Förstår dig att du inte vill måla taket....det tar sååå på krafterna men visst är vitt snyggt!!! Ja det där med hall..vi har oxå en liten hall dock bara med 4 pers i hushållet men visst blir det trångt.. Men finns det hjärterrum så finns det stjärterum.hihihi ha en fin fortsatt vecka kram från Maja

  SvaraRadera
 2. Bu för försäkringskassan!

  SvaraRadera
 3. Hej! Hoppas hon kryar på sig! Vilka fina tavlor du har hängt upp!
  Mmm, ser så gott ut!
  Hah att prova förklara till FK vad man vill...lycka till, inte så lätt alltid, har fått mitt också!
  Håller tummarna!
  Ha en fin onsdag!
  Kram Sirpa♥

  SvaraRadera
 4. Hoppas lillan kryar på sig!
  Ja du, dessa myndigheter och speciellt försäkringskassan verkar det som, herregud säger jag bara!
  Hoppas det går bra med körkortet :) Vår äldsta fyller 18 till sommaren och kör för fullt!
  Ha en underbar dag fina Jennie.
  Kram kram
  Jessica

  SvaraRadera
 5. Fina tavlor!!

  Det där med hall...Jag vill att det ska vara undanplockat när man kommer in i hallen men det går ju för 17 inte. Och då är jag ensam=))

  Lycka till på bilbesiktningen, bonde eller inte, hehe

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 6. Så fina tavlor du köpt, passar ju jättebra där över. Hoppas sonen klarar körkortet idag. Du glömde....måste ju spela "vi bor på landet" i stereon också när du kommer till besiktningen så de tror att du är en riktig bonde...hihi. Kram

  SvaraRadera
 7. Usch så tråkigt med alla vändor med försäkringskassan! Sån´t suger verkligen musten ur en!!
  Lycka till...
  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Att ha med myndigheter att göra är inte det lättaste... det brukar ta rejält med tid i anspråk.
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 9. Jättefina tavlor och de passar jättebra in där du satt dem!! Usch vad drygt med kontakter med myndigheterna... hoppas det löser sig...

  Kraaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.