Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakersöndag 12 maj 2013

Slut på helgen..

God kväll.
Det går fort helgerna och jag har inte ens hunnit vara inne och skriva här:) jag har bara kikat runt lite grand på andras bloggar..
Har en liten hostig snorig tjej här hemma för tillfället och hes men ingen feber.. den andra tjejen klämde fingrarna i bildörren nu i kväll så här har varit livat riktigt ikväll.

Annars är det det här vi gjort i helgen..

I växthuset är allt huller om buller just nu och barnen klagar över att vi inte kan fika där inne längre så .., 
det blev till att sätta in det här lilla växthuset i mitt stora för att kunna få in alla små krukor på höjden så inte hela golvet är fullt längre..

Gurkorna växer så det knakar och idag såg jag att det är blommor på gång redan..

rensat lite land har det blivit..

på armeringsjärnet har jag klematis, rosenvial och luktärtor som klättrar framåt sommaren..här är plattorna färdiglagda runt dammen nu och lite växter planterade , ska bli så kul å se hur det ser ut när det vuxit upp.

betong klot jag gjutit och sprayade med silver färg, kan säga att efter tre år så får man fortfarande färg på fingrarna när man tar på det:)

här i detta land växer vit löjtnantshjärtan, 3 buskar och 3 buskar rosenflockor, just det..en syrenhortensia oxå, sattes förra året så blir kul att se om jag satt ihop allt till en bra blandning:)det där gamla i krukan..visst är det fint hihi, får snart försöka sätta i lite nytt i !

tio små snöbollar kan man nästan säga, denna enda planta har fullt med blommor.
Vi har varit på cirkus idag oxå, 2 timmar var på gränsen till lång tid..för både mamma pappa och barnen :)
Spännande tyckte de allt det var,dessa tokiga clowner och alla hundar som går på bakbenen hur länge som helst och en som nästan fick mig att få hjärtat att hoppa ur bröstet, for som en galning högt upp i taket och förflyttade sig från gunga till gunga, då vågade knappt varken mamma eller barn titta:)

Så ni förstår..alldeles för spännande för en som mig hihi.

Ha nu en fin kväll och en fin måndag allihop.
Kramar till er!

4 kommentarer:

 1. Hej! Så ni har också haft lite roligt och dåligt! Samma här!:(
  Så fint allt växer hos dig! Härliga bilder!
  Önskar dig en bra start på veckan!
  Kram Sirpa♥

  SvaraRadera
 2. Du har ju så mycket växter!
  Så härligt=))
  Kan tänka mig att det kommer att växa så det knakar framöver.

  Hehe, förstår att du fick puls av cirkusen!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Helgerna går verkligen i ett och det känns som man hinner massor när kvällarna är ljusare samtidigt som ibland med en liten här hemma så hinner man nada!
  Hoppas tjejerna mår bättre
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Så fint ni har i trädgården!
  Kram /Maria

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.