Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



onsdag 8 maj 2013

Ibland hjälper det..

Hejsan på er!

Måste varit åska i luften idag för vaknade med lite huvudvärk idag, kvavt ute och ikväll en jätte regnskur och svart himmel nästan. Luktade ju så gott när det hade regnat, det lilla blöta som kom vill säga..

Var på mötet idag med arb förmedlingen. Så nu är en knut löst kan man säga och istället för att springa runt i det där ekorrhjulet och bli helt yr och tokig av olika bud hit och dit så är man på G iallafall och jag ser ett slut på detta elände och en början på ett nytt kapitel här i livet.

nu e de slut på att sitta här och rulla tummarna och lata sig :) har väl i och för sig inte haft någon sådan dag med tumrullning, men kunde ju varit så
Nu börjar man se ljuset i tunneln kan man säga, det här ljuset hittade  mannen på en loppis på Öland för några år sedan.
så här ser mitt bord ut hemma, 1 hög med papper till försäkringskassan, 1 till arbetsförmedlingen och 1 till akassan.. Har fått plocka fram papper  för 7 år tillbaka och det blir en hel del. Nu ska högen väck från mitt bord!!
Varit ute i trädgården lite och ni fick igår se kort på magnolian som börjar blomma nu.. Så här ser den ut idag.

något suddig bild men imorgon är den nog fullt utslagen, de andra knopparna är inte riktigt i blom än..
I detta land härifrån och fram till växthuset är "barnens" land, här finns minikiwi, vinbär i olika smaker, hallon, blåbärsbuskar, smultron. Smultron växer det längs hela detta land och är nästan längs hela baksidan av trädgården, de är liiite begravda just nu under en massa bajs:) ska se om jag kan gräva fram dom lite..Kan säga att jag har en smultrontokig hund oxå!
så här ser det ut nedanför trädgården, ett hav av vitsippor och ni ser väl vad jag hade för besök mitt på dagen idag, en stor rådjursbock står och kikar på mig.
Ha nu en härlig kväll.
Kramar Jennie.


6 kommentarer:

  1. Visst är det en härlig tid nu framöver....lite förväntansfullt.. det är mycket att göra för mej nu framöver, både hemma och på torpet innan vi flyttar ut...det värsta är väl att putsa fönster...usch !! Tänk att det är ett år sedan jag började blogga...oj vad tiden går!
    Kram bia

    SvaraRadera
  2. I dag har det regnat här också men vi behöver detVad fin magnolia, min har knoppar och blommar snart. Vackra är de!
    Vad kul att barnen och hunden har eget trädgårdsland.
    Ha en fin torsdag!
    Kram Bodil

    SvaraRadera
  3. Skönt att det börjar lösa sig!
    Ska bli spännande att se vart dina planer bär dig=))

    Strosade runt i en väns trädgård igår och bara njöt. Det är så mycket liv i naturen nu!

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  4. Önskar dig en fin långhelg!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  5. Vad jättemånga fina bilder i detta inlägg!!! Jättefin lampa din man fyndat, stort gilla!! Och så vackert med sipporna! Kul och spännande att det börjat röra lite på sig vad gäller sysselsättningen också:) Alltid roligt när saker och ting faller på plats :)

    Stöööörsta kraaaamen aka

    SvaraRadera
  6. Så fina bilder på din trädgård. Skönt att det verkar lösa sig med starta eget bidraget också.
    En skön helg önskar jag dig
    Kram
    Lena

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.