Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



torsdag 27 december 2012

Mellandag idag

God kväll alla ni.

Är precis hemkommen efter att ha hämtat stora dottern och hennes kompis på stationen i Nässjö. De har varit å shoppat i Göteborg ett par dagar.
Jag har hållt mig här hemma idag och kollat lite på rean, faktiskt så var det inte alls mycket folk i affärerena idag, till min stora glädje :) köpte mig en parfym och en låååångt tröja med luva.
Jag,syster, systersonen och mina små tjejer var det som gjorde stan idag. Vi var ju bara tvungna att ta en fika oxå. Det är inte ofta man tar sig den tiden faktiskt och fikar på stan. De små blev jätte glada över detta.

Wilma hon fick ett paket med massor av tatueringar i. Kan säga att både Nellie och Wilma ser ut som värsta hårdrockarna med tatueringar från topp till tå, tom på mage, ben å fötter. Jag har oxå fått äran att få några på mig men försöker så att jag kan gömma dom iallafall under tröjan :)

På fabriken idag så är det som tema dukning. Dukning inför nyår så ni som ska ha folk hemma hos sig, gå in och kolla denna sida. Då vi inte är hemma över nyår så har man ju inte riktigt tänkt på detta med dukning, så denna veckas tema hoppar jag över:)
Ha en skön kväll.
Kram Jennie


3 kommentarer:

  1. tatueringar är väldigt populära här hemma också :) Jag använder dem som mutor....

    SvaraRadera
    Svar
    1. ha ha ja det är tur man har någon muta som funkar emellanåt :)

      Radera
  2. Va mysigt med lite shopping :) speciellt på rean! Vi har planerat en tur till Karlstad imorrn, det är den största stan i närheten här :) Lite fynd måste man försöka göra :) Tack för din fina varma hälsning inne hos mig.
    Stor kram
    Jessica

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.