Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerfredag 7 december 2012

Pulkabacke i trädgården :)

Hi hi....
Sitter här och kollar när mannen gör alla grannar glada här på gatan. Han har hämtat en traktor och fraktar bort allt deras snö in till OSS!
Nä vi är nog konstiga om ni nu tänkte den tanken:) Han gör en pulkabacke i vår trädgård till barnen.
Förra året stod jag och skottade ihop en för hand till dom och den blev ganska stor då så nu måste den ju bli ännu större i år. Vår granne här inne fick hela trottoaren skottad och han går och vankar av och ann och är nog himla nyfiken på vad som händer här på baksidan.
Så snart blir det till att gå ut en runda med de små i pulkabacken, gud så smidigt!

Måste ju visa vad jag fick av bästa vännen igår, vi lunchade ihop igår med sushi igen, tror vi börjar bli lite smått beroende av det hihi.
Iallafall så är hon så duktig på att göra ljuspåsar med fina tryck på. Så här blev den:


Visst är den jätte fin!?
Och ja...jag ska faktiskt göra som det står på påsen..följa min dröm. Kan inte säga vad det är men några vet om det och det kommer att avslöjas så småningom :)

Angående ljuspåsen så är ni intresserade av att köpa någon så tror jag hon gärna syr några till er. Gå in på hennes blogg och titta. www.minlantlivssida.blogspot.se

Nä dax att klä på ungar å gå ut en runda i solskenet. Kallt men sååå fint!
Kanske kommer lite bilder från vår hemmagjorda backe senare:)
Kram och ha en bra dag. Jennie

1 kommentar:

  1. Så fint den passar hemma hos er. Tack för en mysig lunchstund igår och ha en trevlig stund i pulkabacken. Kram.

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.