Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakertisdag 4 december 2012

skotta skotta...

Hejsan.
Jag älskar att skotta snö faktiskt. Tycker det är skönt och faktiskt roligt...ett tag iallafall och idag var de ju väldigt lätt snö, det är ju värre när det är blötsnö.
Bella (hunden) å jag var ute på promenad men går ju inte precis att gå på skogsvägar där det inte är plogat, hon skulle drunkna i snön då. Vi fick gå på lite cykelvägar och hon drog å skuttade i kopplet så när vi kom hem så släppte jag henne lös, herregud alltså, hon är helt galen i snö. Kör ner hela huvudet i snön och kollar sedan upp på en och ser ut som en snögubbe hi hi. Kolla får ni se.
Härligt e de ute nu iallafall. Så när jag hämtat barnen så ville Wilma åka skidor och Nellie åka pulka, det var ju bara att plocka fram å åka en stund.

Har fått upp lite ljusslingor idag oxå och även min stjärna men så är det som vanligt, någon annan än jag har plockat ihop kontakter och sladdar så hittar ingenting, så imorgon kanske det blir lite ljus ute oxå. Å vet ni...Julgranen har kommit upp ute oxå:) blev ju inte en 5 meter hög som var färdigklädd med massa fina röda julkulor och mängder med lampor i men den får minsann duga.

Ja det var allt för idag. Ha en bra fortsatt tisdag nu.
Kram Jennie

4 kommentarer:

 1. Jag tycker också att det är kul att skotta snö. Men det beror nog mycket på att det hemma hos oss är klart på högst fem minuter :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men det är ju bra då hinner du ju inte tröttna på att skotta heller :)

   Radera
 2. Jag överlåter skottandet åt sambon jag;-)
  Kan bara hålla med dig, det är verkligen sååå vackert ute nu!!
  Och en så söt liten vovve ni har!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja det lilla odjuret är ganska söt men väldigt löjlig:)
   Kram

   Radera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.