Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakertisdag 25 december 2012

Bilder från julafton

God fortsättning på er.
Hoppas ni alla hade en fin julafton. Vi hade besök av inte mindre än 3 tomtar igår så kan säga att tjejerna är nöjda iallafall.
Hela golvet i deras rum är fullt med saker de fått.

alla mina 3 tjejer

docka som Wilma önskat sig

samarbete med tomten

prinsessan här hann inte få paketen innan hon skulle öppna dom, fullt upp med andra ord.
Wilma hon fick smink som hon önskat sig, sådant för barn då naturligvis. Princesskläder och princessskor. Klänningen är guldig och kan säga att hela golvet i nästan hela huset är glittrigt just nu, jag hade glitter i hela ansiktet igår så var nästan som en julkula hihi.

Ha en fortsatt bra JULDAG.
Kram

5 kommentarer:

 1. Hej fina! Vad härligt med 3 tomtar!!!! I går var det första gången vår lille Wille 2 år träffade tomten hahaha det va en upplevelse....HA en underbar fortsatt jul stor kram från Maja

  SvaraRadera
 2. Tack detsamma!!
  Vår julafton var bättre än nånsin:-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så underbart med 3 tomtar :) Kan inte bli bättre :)
  Tack för din fina grattishälsning.
  Stor kram
  Jessica

  SvaraRadera
 4. Ha en fortsatt skön julhelg. Verkar som era barn var mer än nöjda över alla tomtar som styrde slädarna mot just er!!!
  Här firades en stillsam jul, förkylningen i min o sambos kroppar däckar oss till viss del.

  Julkram fr Lotta i Kalmar

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.