Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerlördag 29 december 2012

Vårigt...

Hejsan.
Jag höll på med mitt tvbord igår kväll som jag målat vitt. Jag har nu satt dit monogram på båda luckorna och kan säga..VÄLDIGT tålamodsprövande att få dit det!!
Blev inte riktigt som jag ville ha det så får se om jag ska låta det vara eller om jag ska måla över det. Jag målade över med vitfärg och slipar, tvättar sedan bort färgen i hörn och lite överallt för att få den till att se sliten ut. Syns ju inte på korten riktigt.Var bara tvungen att köpa med mig lite vår hem igår. Härligt med tulpaner tycker jag:) Tänk...om ca 1 månad så kan man börja så lite inför sommaren och ute i Sälleryds har de nu planterat pyttesmå penséer, så vid denna tiden är de nu mindre än 1 cm och blir sedan stora fina plantor till oss om drygt 3 månader. Ska se om jag kan ta lite kort på måndag hur de ser ut, kanske inte ens syns:)


Så här såg det ut i Sälleryds förra våren, precis innan penséerna började säljas. Man ser ju ända några av alla dessa fina färger. En vecka senare så var det regnbågens alla färger i växthuset
En av alla mina många favoritfärger bland penséer, blå å vit. SÅÅ söta och så var det de småblommiga.

Ja kände ni nu att det blev lite vårigt här på min blogg idag:)

Ha det gott. Kram Jennie

4 kommentarer:

 1. Åhh vårblommor, nu längtar man ju lite efter våren!
  Jag tycker att det blev fint med monogrammen.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst gör man:) Tack så mycket...får se hur jag ska göra om jag ska måla om det..
   Kram

   Radera
 2. Kikar in och önskar ett Gott nytt år
  kram Rosa

  SvaraRadera
  Svar
  1. alltid kul när du kikar in hos mig:) Gott nytt år till dig med.
   Kram

   Radera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.