Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerfredag 28 december 2012

Utflykt idag

Hej på er.

Är nu precis hemkommen efter att ha handlat och kollat på fyrverkerier de prövsköt idag. I år hann vi iallafall få se raketerna..förra året kom vi bort precis när de skjutit färdigt. Inte så kul tyckte Wilma då..
Idag har jag målat om vår tv möbel, från brun till vit, tänkte jag skulle sätta dit lite monogram på innan jag visar hur den blev.
Efter det blev det en utflykt neråt mariannelund, INTE godis tillverkningen:) utan till en jätte mysig butik som heter Drömmar i vitt. Inredningsgrejer m m fanns det där. Det var en kompis som tyckte vi skulle dit och förlusta oss lite hi hi:) de gjorde vi ju me. Köpte lite grejer till nästa jul, och lite som man kan ha framme nu, Tex detta:

de här färgglada lyktorna hittade jag när jag var å handlade på Maxi, de får snart ställas fram på bordet.

Nähä, får visst gå ner å vakta frysen nu, Wilma hon är där och äter upp alla pinnglassar vi köpte innan.
Ha en härlig kväll.
Kram Jennie


5 kommentarer:

 1. Har också tänkt besöka den butiken, Drömmar i Vitt. Hittade den som utställare i "din stad" när jag var där på en mässa i våras. Mycket fina saker!

  SvaraRadera
 2. Hejsan.
  Ja och mässan är i år oxå i april. De skulle vara med även i år.

  SvaraRadera
 3. Låter som en mysig utflykt!

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!!!Låter som du haft en fin jul!!!
  Massor av fina bilder:-)
  Passar på att önska dig ett Gott Nytt nu så jag inte missar det;-)
  Sköt om dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.