Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakersöndag 9 december 2012

Redan andra advent..

God kväll på er.
Tänk att det bara är två veckor kvar till jul, det går så fort tiden framöver. I veckan tänkte jag göra lite godis med barnen och de vill baka pepparkakor, får bli en liten deg i år.
Blir även en dag med godistillverkning med mina SMÅ systrar, tur de har sin storasyster (alltså mig) som håller ordning och reda på detta med godiset hi hi , de är bara 34 och 28 år så de behöver någon som håller i det här.. brukar sluta lyckligt  och gott brukar det bli oxå.

Häromdagen kom min omtänksamma man hem med de här fina, han vet precis när man behöver lite uppmuntran och denna dagen behövdes det verkligen kan jag säga..


Dom står lika fina som i torsdags när jag fick dom.

I natt fick jag panik eller förresten inte jag utan min andra person TOMTEN, vid halv fyra kom senila TOMTEN på att han glömt att hänga upp paket på kalendern till barnen. Hoppade upp ur sängen och letade reda på ett paket som iallafall var i kartong men där fick det räcka. Inget papper på för det hade inte TOMTEN hunnit med i natt, fick det heta :)
Så här ser deras kalender ut som jag broderade för typ 17 år sedan!! Den får minsann duga några år till hihi.. Ganska stor är den, runt 1 meter hög..

Så där, allt för idag, nu ska jag äta lite och så klart solsidan börjar ju NU!!
Kram Jennie

3 kommentarer:

 1. Gullig din man!!!
  Och tack fina för Grattishälsning, det är verkligen något speciellt med att vara fru:-) Känns så bra så!!
  Ha de så gott nu, tomten;-)
  Kraaaam anna

  SvaraRadera
 2. Vad gulligt att du fick blommor!

  SvaraRadera
 3. He he.... ja även tomten kan väl vara lite tankspridd i bland! Ja menar, han måste ju vara lastgammal vid det här laget! =)
  Här var det en senil tandfé som glömde att byta ut den tappade tanden mot en liten peng, en gång... Ja ja, så kan det gå!
  Kram på dig!
  Sofia

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.