Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakeronsdag 19 december 2012

Kraschad dator...

Hej på er.
Idag kan man ju säga att min ork fullständigt försvunnit iallafall. Visserligen när jag tänker tillbaka så har jag ju så svårt att ta det lugnt så har väl gjort lite för mycket nu igen och rätt som det är en dag så orkar jag knappt gå upp. Jag lämnade barnen hos dagmamma och var ute och gick över en timma men sedan var det soffan för mig, migrän och helt orkeslös så somnade jag där en liten stund.
Att det ska vara så svårt att fatta någon gång att man inte kan  hålla på som jag gör. De dagar jag verkligen tagit det lugnt nu när jag varit hemma är lätträknade..

Ibland så får man ju lite små gliringar av folk, vet inte om de inte fattar vad de säger eller om det är menat att de vill säga en något. Senast häromdagen så pratade jag om julstök med en och jag sa att det är ju lite mysigt å kul med det nu. Till svar så blev det " ja det kan det ju vara när man inte har något att göra".
När man är som jag är så tar man åt sig och det är åt det negativa hållet. Det känns som att man då får bekräftat att ja du går ju bara hemma och gör ingenting. Jag jobbar minsann och har familj och allt och du gör inget. Nä jag ligger verkligen på latsidan, med 5 barn, 3 i tonåren och två små. Jag har ju absolut inget att göra, för jag jobbar ju inte!
ibland så kan jag önska att de som säger så fick känna på själva hur det är att vara i min situation men så samtidigt så önskar man ju inte ens sin värsta fiende, att de ska hamna här.

Nu har jag iallafall plockat undan lite här och som sagt, sitter här nu med min dator som håller på att krascha. Laddat över alla bilder till skivor. Vet inte om det är lurendrej eller om det är trojaner och andra figurer i datorn.

Lite bilder från förra årets julmarknadsresa till tyskland.


Sådana här granar hade de på varje plan i detta köpcenter så när man kom nerifrån och fick se alla dessa fina granar så var det sååå himla fint.

Pariserhjul är nog poppis att ha på marknaderna vart man än åker tycker jag. Mysigt:)
Nähä ni, nu ska jag stänga ner den här datorn och se vad som händer. Kanske fortfarande hinner önska mig en ny dator av tomten här i huset..men just det det ÄR ju JAG det. Jag med mitt minne kanske lyckas glömma tills imorgon att min dator inte är ok hi hi.
Kram till er alla.
Jennie

5 kommentarer:

 1. Du har ju fem barn man o hem att ta hand om, verkar vara som ett heltidsarbete tycker jag. Och så en hund som kräver sin motion.
  Jag som är ensam kan tycka att allt hopar sig ibland, inte minst att man ska se till att hunden rastas och inte får överskottsenergi!
  På tal om datorproblem, jag har också en massa jox som jag inte vet vad det är. Poppar fram en massa reklambilder både till höger o nertill.
  Hoppas du piggar på dig från en som drabbats av influensa med 39 graders feber i flera dar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. nä allt kräver sin tid minsann. Hoppas du kryar på dig nu till jul.
   Kram Jennie

   Radera
 2. Lyssna inte på dumma kommentarer. Folk som aldrig har mått dåligt vet inte hur det känns....
  En sådan julmarknad hade jag också velat gå på :)
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. nä man ska ju egentligen inte bry sig om sådant folk men svårt ibland att inte ta åt sig..
   Ja ni måste bara åka på julmarknader i tyskland, såå fina.
   Kram

   Radera
 3. Nää.. ibland förvånas man av människors brist på empati. Vilken förlust att inte kunna sätta sig in andra människors situation och känslor. I vissa fall kan det vara omöjligt att fullt ut förstå så klart, om man själv inte varit i känslan eller situationen men då om något är det ofantligt viktigt att vara lyhörd och ödmjuk. Jag förstår verkligen att du tar illa vid dig av en kommentar som den, men hoppas du kan slå bort det ibland och tänka på att det kommer att komma tillbaka och bita henne själv i röven en vacker dag!;) Och att det är ganska så synd om en människa som hon att ha brist på empati! Puss puss puss!!

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.