Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakertisdag 11 december 2012

Bakdag idag.

Hejsan svejsan.
Idag så har vi iallafall bakat våra pepparkakor. En lagom stor deg blev det och den sista klumpen slängde jag, konstigt men man blir lite trött på det där till slut..inte bara barnen utan även jag. Så när de tröttnat och gått iväg så slängde jag resten som var kvar.
Färgen på kakorna varierar från ljust bruna- till MÖRKT bruna. Barnen glömde påminna mig att jag hade plåt i ugnen :) kan ju försöka skylla på någon annan iallafall hi hi.
Efter baket så har jag städat lite här så känner att jag gjort mitt "roliga" för idag. Tänkte snart åka och lämna bort mina barn en stund och se om jag hinner ut och gå en sväng INNAN julfest med jobbet lite senare idag :) blir trevligt tror jag.
Fick frågan härom dagen vad för färg jag stämplar med på betong och det är vanlig versa colour, alltså stämpelfärg. Går bra med sådan färg man målar betong med oxå men är lite svårt att få ett tunt fint lager på stämpeln då.
Ja så här såg det ut idag då.Ja då så.. ska jag gå och göra ingenting med en kopp kaffe tror jag och se om min huvudvärk kanske kan gå över lite.
Kram Jennie

3 kommentarer:

 1. Åååh, söta små skruttor! De måste ha tyckt att pepparkakorna blev väldigt goda när de hade gjort dem =)

  SvaraRadera
 2. Hej kul att du tittade in hos mig
  kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Så himla mysigt det ser ut...baka är mkt roligare med barn i huset...finns inga här nu så baket uteblir...kram

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.