Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakermåndag 3 december 2012

Riktigt vinterväder:)

Hejsan.
Åh vad härligt nu när vintern äntligen kommit. Lite lite kallt är det kanske men jag älskar vintern. Det är dubbelt så mycket finare och roligare än det blask av regn och lera som varit sista tiden, å mörkret som följer med det!
Idag har jag hängt upp och satt fram  lite saker som jag handlat. Även gjort färdigt den större stjärnan som jag tänkte ha på husväggen med en liten slinga i. Hoppas att jag hinner få upp den imorgon och lite andra slingor. Om mannen sköter sitt så kanske även en gran hittar hem SNART som vi ska ha ute. Man får börja i god tid å tjata så egentligen så kanske jag ska vara glad om jag får en till jul hi hi. Får väl ut å hugga en själv annars.
Har varit på VC med lillskruttan. Detta kisseri som jag hoppas INTE kommer att hålla i sig. Hon började få ont i natt igen. De ville ändå vänta med antibiotika ifall de går över av sig själv. De är ju roliga barnen. Hemma innan vi åkte dit så hade hon ont när hon kissade och även när hon lämnade ett kissprov.
När läkaren frågar om det gör ont när hon kissar så " näää". Känner sig som värsta ljugpottan ibland :)

Här kommer lite kort på en del som jag köpt.  De stora flaskorna som hade behållare i rotting och liten rosett kommer att komma till användning framöver. Hästen..tycker de är så fina sådana där cirkushästar. Stjärna och julgran och julgranskulor till pynt och utsmycknad

 Här är lite julgransdekorationer, små i pärlemorfärg, hjärta som består av små små bjällror. Skulle velat ha den vid en dörr som öppnas inåt men enda dörren är typ toadörren..kan ju kvitta liksom:) Nä den får hänga i köket på ett handtag, plingar så fint iallafall. Glittriga stjärnor som jag hängt i olika nivåer, det där glittret är överallt just nu och även i mitt ansikte.. Snöstjärnor inne i fönstret oxå blev det.
Det var lite av det jag köpt. Köpte på mig lite saker till barnens kalender men ska faktiskt sätta upp några paket åt gången så jag slipper vakna helt svettig på nätterna när jag kommit på att jag glömt hänga upp något!! Hua, så ska man ju helst upp innan ungarna springer ut och tittar om tomten varit här. Ingen rast å ingen ro minsann.
Ha en bra kväll nu. Kram Jennie

3 kommentarer:

 1. Åh så mycket fint du köpt!! Man kan nästa shoppa ihjäl sig den här tiden, det finns ju såååå mycket fint nu;-)
  Näe, hopppas lilleskruttan blir bättre snart, va jobbigt det är alltså…
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man blir lite shoppaholic just nu hi hi. Ja jag hoppas inte det behövs mer antibiotika till henne men att det går över ändå snart. Kram

   Radera
 2. Hej
  Visst är det ljust o fint med den vita snön nu. Men jag är så rädd att halka omkull, lurigt med snö o ev is under.
  Mycket fint pynt du köpt. Hjärtat med små bjällror är jättefin, plingar nog rejält om den!!
  Vi ska ha en julgran på vår lilla inglasade balkong i år. Finns ej plats inomhus. Men blir nog bra.
  Kram Lotta

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.