Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakeronsdag 5 december 2012

Lunchat med arbetskamrater idag..

Hejsan.
Ja idag har jag varit och ätit lite mat tillsammans med några arbetskamrater. Vi fick även se ett gulligt luciatåg från förskolan som låg bredvid. Alltså barn är ju för söta:) luciakronorna åkte av en efter en och de stod å kliade sig i huvudet som om de hade fått loppor i håret, en luciakrona åkte ner på näsan på en tjej och när fröken sa till att ta i när de sjöng, så tror jag även de äldre med dålig hörsel faktiskt hörde hi hi.De sjöng för full hals emellanåt.

Idag ska jag till läkaren igen och se vad han säger, de hade kvällsöppet idag så blev en sen tid.

Var ute på promenad med hunden innan och hade ett par stövlar på mig, började kännas som att det fastnat en stor snöklump under skon och jag gick å sparkade och drog skon i marken men den blev bara större och större och det gjorde ont vid trampdynorna till slut. När jag tittar under skon så hade jag en spricka i sulan där snön åkte in och packade sig som en stor isboll! Inte konstigt det gjorde ont så med jämna mellanrum så fick jag stanna och ta en metallbricka och bända loss snön. Blev ju inte en jätte lång promenad kan jag säga:)
Gjorde lingonris kransar igår som jag hängde på väg i trappan upp. En blev rund å en blev oval och det var ju verkligen meningen så :) men annars väldigt lätta att göra. Jag tog två kvistar hela tiden med ris och virade lite tunn tråd runt, som florister använder sig av vid blombinderi.

De här änglakuddarna reades redan ut nu! Tyckte de var lite gulliga.

Nähä..bara att ta tjuren vid hornen å åka till farbror doktorn nu då.
Ha det gott. Kram Jennie

6 kommentarer:

 1. Hej!
  Nu har jag varit sjukskriven i 2,5 år och det är alltså dags för arbetslivsintroduktion! Jag fick precis som du diagnosen utmattningsdepression. Kroppen värker något otroligt och minnet sviker fortfarande och jag klarar inte av stress. Känns väldigt pirrigt att komma tillbaka till arbetslivet. Har redan haft mötet med F-kassa, Arbförmedl, läkare, kurator och arbetsgivaren. Idag var det alltså dags för nästa möte:) Det vi gjorde idag var att vi skrev in mig i rullarna hos arbetsförmedlingen och jag ska försöka komma på vad jag vill göra. Jag försöker att ta en sak i taget och inte gå händelserna i förväg! Men, det är ju så svårt!
  Hoppas att det gick bra för dig idag:)
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 2. Fina kransar du gjort. Hoppas besöket hos läkaren går bra. Kram.

  SvaraRadera
 3. Sulorna var nog bättre förr, (skämt förstås). När jag går ut med hunden har jag ett par rejäla mockastövlar med rågummisula. Köpte dem för 34 år sen!
  Numera sitter det broddar på för att jag inte ska hamna på din "släktings arbetsplats".
  Du undrade efter en annan kommentar om jag sydde något, nä det har varit dåligt, det är ju så mycket annat man "måste först".
  Hoppas det gick bra hos doktorn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du de skorna höll inte länge, inte ens en säsong! Broddar är bra minsann så man slipper benbrott och annat tråkigt.
   Det är ju så med alla måsten, det tråkiga först och det roliga om man hinner..tror jag ska börja göra tvärtom:)
   Ha det så bra

   Radera
 4. luciatåg med små barn är så sött!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst e de sött!! De är sig själva, även i luciatåg..kliar det så gör det det hihi

   Radera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.