Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakersöndag 16 december 2012

Tredje advent

God kväll på er.
Idag har vi tagit in granen och barnen har fått klä den. Kan ju säga att det är himla mycket pynt långt ner på granen och inte så mycket uppåt. Nu är ju inte det något problem längre..eller kanske var därför som vi måst klä granen ännu en gång. Den ramlade i golvet efter ett tag så nu ligger pyntet här på bordet... Jag förstår inte hur dom tänkter, dom som gör julgransfötter! Hur kan de göra dom så små, det förstår till och med jag att det är stor risk för fallande granar med små fötter.
Det måste ju nästan liknas vid om tex jag hade haft fötter små som barn. Inte lätt att hålla balansen då minsann:)
Lite godis har det blivit gjort oxå. Rocky road, ischoklad med ägg, knäck, bananfudgen. Undrar varför man inte gör eget godis lite oftare, då vet man ju iallafall vad det är man stoppar i sig.

Idag har jag varit på julmarknad igen. Hittade de här fina sakerna


Jätte julkula, tycker de är så fina, kan säga att den vågar jag knappt hänga i granen iallafall:)

Den här lille sötnosen till gris köpte jag av en arbetskamrat som gör sådana, jätte fin tycker jag:)..

Får redan nu agera vakt till julklapparna under granen.
Ja det var alles för idag. Imorgon e de nya tag igen, ska bla klippa mig men jag med mitt minne, vet inte när jag skulle göra detta. Måste ta reda på detta nu tror jag!

Ha en bra kväll. Kram Jennie


1 kommentar:

 1. Hej hej!

  Så mysigt att klä granen, dock inte att den ramla!
  Här har det också gjorts godis, Rocky road, polkabräck och marsgodisar så nu mår man lite illa av allt sött;)

  Ha en mysig kväll!

  Kram Sofi

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.