Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerfredag 14 december 2012

Äntligen :)

God kväll på er.
Yees,,, idag har jag och barnen fått upp lite tomtar äntligen. Det konstiga är ju ändå att jag inte känner mig färdig på långa vägar inför julen men som alla säger. jul blir det ändå:)
Jo förresten vi hade ju lussetåg här hemma igår kväll. Skulle ni säkert velat se hi hi. Jag hittade nämligen en luciaklänning och en stjärngosse strut så jag var stjärngosse. Jag skrattade på vägen in där mamma pappa stora dottern och barnens pappa satt och väntade på mig och småtjejerna. Jag skrattade så jag nästan kissade på mig iallafall. Det var vår hemlighet och Wilma hade väldigt svårt att hålla det hemligt.:) Hon tyckte iallafall att det var den bästa dagen i hennes liv sa hon senare och det var ju roligt å höra.

Tomtarna vi ställt fram idag...

alla målade av min lilla mamma..
Jag har pysslat lite här idag oxå. så roligt men pilligt:) så här blev det


pysslet jag gjort idag

tre olika sorter av pysslet som jag hängt i mina mini granar
Imorgon får det bli lite godis som ska göras och så måste jag ut och åka lite skidor innan det blir plus grader, så tråkigt och blött  att åka då.
Ha en bra kväll nu.
Kram Jennie

2 kommentarer:

 1. Hej hej!

  Kul att hitta hit!
  Ni verkar haft en riktigt mysig Lucia:)

  Ha det gott!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 2. Hej Sofi. Roligt att du tittade in här, även jag har besökt din blogg nu:)Kram

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.