Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerfredag 21 december 2012

Fin vinterdag.

Hejsan alla ni.

Det har snöat för fullt idag, stora fina flingor som förvandlade den skitiga snön till vit igen:)

Kan säga att jag är en aning trött idag, efter en sömnlös natt så kan man knappt vänta något annat :(
Nu nya tag och verkligen skaka av sig allt olustigt och tråkigt för jag ska iallafall fira en mysig jul med nära och kära och även träffa fina vänner någon dag där oxå.
Tur man har vänner och familj som stöttar en när man behöver det som mest:) Ni är bäst så ni vet det! Tror tomten kommer med många paket till er i år iallafall hi hi. Om ni, mina vänner, får för många MJUKA paket så kan ni höra av er TOO MEE, jag har många TUNGA paket alias betong saker jag gärna blir av med, alltså SKÄNKER. Tror mannen blir glad då, han tycker det finns lite mycket sådant överallt här nu hi hi.

Har en Wilma som har feber och ont i halsen och örat. Man har ju bara gått och väntat på att det ska komma tycker jag. Nu behöver man inte vänta längre iallafall för nu har det anlänt även här. Jag kör med min dunderkur , rå vitlök, kan jang, sinova och lite annat, för att slippa eländet men känner lite i örat jag med ändå.
Hon var så bekymrad idag och sa att säkert är jag dålig vid jul. Hon som sett fram emot det så länge nu.

Mina amaryllis de börjar blomma här nu, upp och ned vända i takkronan så det var alldeles lagom till jul. Någon mossa har jag inte fått inplockat än av mannen och jag hittade ingen heller under snön så tänkte klä in krukorna i lite fint papper och ställa i dom i en större kruka.

Lite vinterbilder från häromdagen när jag var ute på långpromenad. Bara tomte och renar som fattas :)


Wilma har tagit kort på lillasyster. Om inte den ungen blir fotograf så vet jag inte. Inte för att hon kan be lillasyster räcka ut tungan å ta kort på den men hon tar verkligen fina kort annars, av detaljer osv. Hon ser väl mig när jag tar kort till bloggen :)
Ha en fin fortsatt dag.
Kram Jennie

1 kommentar:

  1. Malva tycker också att det är jätte roligt att ta kort :)

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.