Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakeronsdag 26 december 2012

Annandagen

Hej alla julfirare.

Hoppas ni fortfarande njuter av julen. Själv har vi hunnit med lite fika hos farmor och farfar idag och träffat faster P en sväng där oxå.

Nu har precis mormor och mostrar och lille W varit och hälsat på här en runda. Ätit vanlig mat idag men jag tycker ju det är gott med julmat och det har varit alldeles lagom med det i år.

Imorgon blir det nog att gå på lite rea, risken är ju ganska stor att det är fler än jag som tänkt samma tanke. Ibland så kan jag bli trött på det bara jag tänker på allt folk som är i alla affärer, känns alldeles för stimmigt för att jag ska tycka att det är kul å fynda men nja..får väl titta in i affärerna och se hur de ser ut åtminstone:)

Ja så här kan man väl sammanställa julen här ifrån, Tomtar, snö, blommor som gör julen enligt mig och  förväntansfulla tjejer :)

Ni får ha en fortsatt fin annandag. Har för mig det är lite bra på tv ikväll för här blir inte många knop gjorda mer idag iallafall :)
Kram Jennie

2 kommentarer:

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.