Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



söndag 2 december 2012

Första advent..

God kväll på er.
Blir ett sent inlägg idag. Jag har varit ute och åkt lite idag och sitter nu här lite smått illamående av åksjuka.
Nä.. jag har inte varit ute och åkt med min man idag, ni som vet vilka roliga bilturer de brukar kunna bli. Ni som inte vet så har han tävlat i rally förr och ibland när vi är ute och åker så åker han gärna på krokiga grusvägar med familjen.
Detta brukar sluta med att Wilma oftast kräks i bilen, Nellie mår illa och börjar gråta och jag får, när vi kommit hem, gå och lägga mig för att INTE kräkas av åksjuka!! Så sådana roliga söndagsturer roar sig mannen med, på vår bekostnad då:)
Jag har varit och shoppat lite idag. Kommer knappt ihåg vad jag köpt men det får packas upp imorgon så kanske blir någon bild på något då.
Jag satt och kollade på lite bilder iallafall på datorn, från Julmarknad förra året, i år blev inget sådant men kanske nästa år. Så här mysigt var det. De hade klätt JÄTTE granar med ljus OCH julgranskulor, så himla fint. Vill nog faktiskt oxå ha en fem meter hög gran med sådana kulor i, på trädgården hi hi.
Ha en fortsatt bra kväll. Nu ska jag vila mig fri från illamåendet.
Kram Jennie

5 kommentarer:

  1. Åh, så mysigt det ser ut, Jennie...;) Åkturen verkar ni dock kunnat vara utan...;)

    TACK, snälla du för uppmuntrande ord kring butik och blogg - det uppskattas!:)

    Allt gott! /Ida

    SvaraRadera
  2. Hihi! Ja, det var lustigt att vi lyckades skriva precis samtidigt...:) Ja, precis! Ett öga på datorn, ett på tv:n...;) Kram! /Ida

    SvaraRadera
  3. Taaack!:) Nu växte jag flera centimeter...;) Rart av dig! Kram å gonatt!

    SvaraRadera
  4. Nä hu för åksjuka!!!!
    Hoppas du mår bättre nu..
    Ha en fin vecka, jag ska hoppa i säng jag:-)
    Kram Anna

    SvaraRadera
  5. Vilka stämningsfulla bilder!
    Usch för åksjuka.. Ha en härlig dag!

    Kram

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.