Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



lördag 22 december 2012

dan före dan före..

Hejsan på er.
Kan säga att jag fick sovmorgon idag. Ibland är tv inte alls bra tycker jag för ungarna kan sitta där timme ut och timme in eller iallafall tills man stänger av den. Idag tyckte jag det var jätte skönt att den fanns. Fick verkligen sova ut, kl 10 gick jag upp:) behövdes kan jag säga.
Samtidigt så trodde jag hela stan var inne i vårt hus i natt! Ungar nu för tiden är ju inte som när en annan var ute förr. Så visst..låg ju sömnlös där ett par timmar innan det var lugnt i lägret igen.

Idag har iallafall inte wilma feber, ont och svullen i halsen och upp i örat lite grand men hon var såå glad idag över detta:) det var jag med.
Mina småfisar springer runt här nu och tjatar om att åka till farmor och farfar, faster kommer hem till dom idag och det ser de sååå fram emot.
Visst är det väl ändå det denna helg handlar om, träffa sina nära och kära och bara umgås. Imorgon ska jag och systrarna och en svåger göra lite godis ihop här hemma. Vi brukar efter det ha lite mysigt med ost å kex å lite dricka. Hoppas även att faster Petra kan komma då:)

Lite julbilder från mig, tomten fick jag för några år sedan av syster K, är en favorit hos mig. Vicktorianskt julpynt (kulan till höger) har jag gjort. Jag gjorde sådant pyssel men är några år sedan, himla roligt iallafall. Min ena blommande amaryllis.

Ha en bra lördag och hoppas ni hinner njuta lite oxå av tiden innan jul nu.
Kram på er.
Jennie

8 kommentarer:

  1. Härliga julbilder!
    Skönt att hon är piggare.

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack så mycket, ja verkligen skönt hon är pigg igen. Kram

      Radera
  2. Oj oj oj vilken fin tomte du har. Ser ut att va lite storlek på den åxå.
    Skönt med sovmorgon, får inte jag tyvärr. Är beroende av hjälp fr hemtjänsten varje morgon. Så det är bara upp o fixa till sig. Lite surt när kroppen säger ifrån o man vill bara ligga kvar i sängen.

    Ha en underbar JULHELG, God Jul kram fr Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej där. ja tomten är ganska rejäl och tar emot oss i hallen:)
      Nä men du, förstår jag verkligen att det inte är kul för dig när kroppen säger ifrån och med hemtjänst kan man ju inte välja heller när man vill gå upp precis från dag till dag... Hoppas du får en fin julhelg nu. Hoppas du är piggare oxå från förkylningen.
      God jul och kram från mig

      Radera
  3. Vilken underbart lång sovmorgon!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja verkligen och faktiskt till nio idag oxå, du vet..måste ju ladda nu så man orkar med hela julen hi hi

      Radera
  4. Hej Jennie.
    Va kul att du tittat in hos mig :)
    Nu ska jag kika runt lite här inne hos dig i din mysiga blogg.
    Vill också önska dig och dina nära o kära en underbar julhelg.
    Stor julkram från mig.
    Jessica

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej där, så kul att du hälsar på mig nu:)
      Ha en härlig julhelg nu med nära och kära du med. Härligt att det är snö med och att den kommer vara kvar även imorgon. Det ger verkligen julstämning.
      Kram från mig

      Radera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.