Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerlördag 27 oktober 2012

Utlottningen klar

Hej å hå.
Då försöker jag igen. Min dator låser sig fullständigt idag visst. Den prövar verkligen ens tålamod emellan men jag tycker jag klarar av det ganska bra nu, kanske beror på sandsäcken jag har här bredvid som jag avreagerar mig på:) skojar bara!Vilken solig dag det varit idag, jag är precis inkommen efter en långpromenad med hunden, det lilla yrvädret!!
När jag kom innan för dörren så kommer Wilma springande för hon vet vad som väntar:) hon skulle hjälpa mig med dragningen och det tyckte hon var spännande:) jag skrev ett nummer på er i den turordning ni kommenterade och drog sedan ur en skål, wilma rättare sagt drog dessa.
VINNARNA ÄR:

Maryette 1: vinst

Veronica 2.a vinst

Ylva 3:e vinst

Grattis till er. Maryette, din granne har mitt nummer eller om jag får ditt av henne eller så mailar du mig, (adressen står i höger kolumnen) så får du välja vinst först, sedan veronica och Ylva:)

Idag har jag tagit in lite skörd från mitt växthus. Chili, tomater, physalis och paprika. känns härligt att fortfarande kunna springa ut och hämta lite grönsaker.


Har även spraymålat två hjärtan jag hittade för något år sedan på erikshjälpen, men då var de plåtfärgade kan man säga.

Målat lite tavlor som bara ligger på hög just nu i min källare. Tänkte jag skulle försöka få ork till att ladda en laddning med betong och gjuta lite oxå, kanske...om jag orkar:) blev så där skönt trött nu efter promenixen så man kanske bara skulle sätta sig å fortsätta vara trött.

Vi får se. Bilder kommer säkert imorgon iallafall på något betong aktigt. Kan visa att det även kan misslyckas ibland. Den grisen jag försökte göra vill ni nog gärna se den åker på tippen snart hi hi. Det lilla svinet:) Kommer imorgon iallafall.
Ha nu en trevlig Lördag kväll. Grattis till er som vann. Kram Jennie2 kommentarer:

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.