Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakersöndag 28 oktober 2012

En mycket trevlig inbjudan....

Hej.

Bara ett snabbt litet inlägg nu, kommer lite foton senare idag. Nu när jag var ute och gick en sväng så kom jag ju på att jag inte berättat om en "kulig" inbjudan jag fått från kommunen.

Stod något i stil med detta: Hej. Vi erbjuder alla  som är långtidssjukskrivna att följa med ut till Pauliström och mettsä Tissue för att få se hur en pappersrulle tillverkas. Om du sitter i rullstol, använder rollator eller på annat vis är rörelsehindrad så måste vi veta detta innan avresan. Ja något sådant stod i brevet, har TYVÄRR "tappat" bort brevet. Tycker det är bra av kommunen att erbjuda lite roliga resor för oss som är sjukskrivna och få komma ut och träffa lite folk. Jag menar förra gången jag var sjuk så var det BOUL spel ute i landsbro. TYVÄRR "kunde" jag inte åka då.
Denna gång har jag för mig att jag inte var ledig heller.

Jag säger varken bu eller bä så kan ingen anklaga mig för att sagt något dumt. Det jag FUNDERAR på dock är: undrar vad medelåldern är på alla sjukskrivna i denna kommun, undrar om jag är den enda som är 30++ :)

Ni som gärna velat åka i mitt ställe, tyvärr så har jag lottat ut den platsen till min kompis HELENA!!Det blev tröstpriset i utlottningen häromdagen hi hi:) Tror säkert hon kommer uppskatta denna vinst.

Hej på en stund. Kram Jennie

2 kommentarer:

  1. Hej jenny jag tyckte grisen såg ut som ett vildsvin ,hade du målat det svart så hade varit väldigt likt. kram susanne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha ja kanske det, du kanske vill ha ett snyggt svart svin SUSEN:)

      Radera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.