Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakersöndag 28 oktober 2012

Misslyckad gris :)

Hmmmm

Ja här är den stackars grisen som blev såå misslyckad och ful. Så kom jag på en liten historia om den:) Bara för att försvara mig från att det är mitt fel att den blev FUL!
Detta är säkert en gammal sugga, grismamma med andra ord! Hon har säkert fött jätte många bebisar, därav hängmagen som syns, dubbelhakan som hänger i flera lager för hon inte hunnit med att springa runt å röra på sig utan bara ätit gott och låtit ungarna springa som de vill. Hon har säkert fått  bära runt på sina små barn, därav puckel ryggen. Hon kan knappt stå på benen pga utslitna höftleder, säkert pga att hon fått ställa upp på grispappans höga krav på avling. Så nu ska min lilla gris få vila...på TIPPEN!
Ganska bra saga iallafall. Som en del vet så hade mitt ex och jag faktiskt uppfödning av grisar många år så det där med grispappans ( galtens) höga krav, det STÄMMER! usch :)
Har iallafall idag gjort färdigt en ljusstake fullt ut. Innan har de stått nere i källaren för har väntat på lite material för att kunna göra dom färdiga. Jag vet att jag tidigare lagt ut bild på en likadan MEN nu är den färdig och med lite kortare ljus som passar mycket bättre.

Så här blev den iallfall. Betongen är betongfärgad, ljusgrå ljus, grått band runt kanterna och vita ängelsiffror på ljusen. Tyckte nog att det blev en hyffsad kombination iallafall.

 Har haft en sjukling här i helgen igen, Wilma som är sjuk till och från hela tiden tycker jag. Verkar även som att hon smittat sin moster som varit på besök här i veckan. Jag äter konstant rå vitlök nu förtiden sedan någon månad tillbaka...MINST. Min man tycker väl inte att det luktar gott, men vad då, bara jag inte blir sjuk så får han faktiskt stå ut med den doften hi hi. Idag även ätit vitpeppar ifall ifall moster har en släng av äckelmagsjuka! Man kan aldrig vara nog så försiktig..urk!
Ja det var nog allt för idag. Laddar för solsidan som är ikväll, synd bara på all reklam som ju tar upp hälften av programtiden!
Ha det gott. Kram kram

1 kommentar:

  1. hihihi ja men lika ful som grisen då kanske var - lika fina var ju ljusstakarna!! Va duktig du e!!
    D syns vad din talang är iaf! Slösa inte bort den på oasen!! Kram

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.