Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakersöndag 21 oktober 2012

Trädgårdsarbete å lite annat..

Hejsan.
Började dagen med en liten cykelrunda med de små. Tänk så smidigt om man kunde göra som Wilma med sin bebis på pakethållaren (på kortet) :) 3-åringen lärde sig att cykla på cykel med stödhjul idag. Stolt dam minsann:) Annars har vi idag varit med om det berömda 3 års trotset! Absolut inget var bra på morgonen, äcklig mat, dum mamma som ställde hennes ägg på fel ställe för där skulle hennes smörgås ligga. Hon skulle först inte ha ägget bara därför, men efter en stund skulle hon ha det...fram å tillbaka, hit å dit. Det var bara att göra som damen önskade för att jag skulle få äta lite av min frukost i lugn och ro...

Gick sedan ut och grävde lite i landen när det faktiskt var lite fint väder idag.
Har dragit på arbetet ute i trädgården och tycker verkligen att hösten är såå tråkig på alla sätt. Jag brukar därför spara detta tråkiga till våren, jag har då ofta ork och lust att vara ute och böka i landen. Våren är alltid rolig för det är då allt får liv, solen börjar värma upp en efter en kall, blåsig, snöig, regnig höst och vinter.

Plockade in säsongens sist bukett med blommor, lavendel, kattmynta och rosor.
Här är oxå ett kort på projekt dammbygge som började i somras, som ni ser är det ju inte färdigt runt om. Hoppas det kan bli färdigt till våren.

Nu ska jag nog gå ner och kolla om betongen stelnat som jag gjorde igår och pyssla lite :) eller kanske bara göra ingenting vilket jag känner att jag skulle behöva just nu.


Kram på er alla/ Jennie

1 kommentar:

  1. Oj du bara sprutar ur dej nya inlägg:) ge mej den energin!
    E d från "skitapan" du får den;))

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.