Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerfredag 19 oktober 2012

Fyllt på kakburkarna idag..

Hej på er alla.
Har bakat lite idag och fyllt på mina kakburkar. Hade mycket stor hjälp av de små barnen. Tror att kakdegen uppskattas bättre än de färdiga kakorna :) Kakfatet köpte jag på Chilli i Väla i somras. Himla sött minsann.
Den blå, gul,rosa kakburken fick jag i födelsedagspresent av min minsta lillasyster:).

Ljus å mys behövs ju oxå sådana här MÖRKA dagar. Det är väl det enda mysiga med hösten...tända ljus:)
 Lite annat pyssel jag gjort är grisen och bocken.. Det är ju faktiskt inte långt kvar till JUL, 2 månader, inte klokt!!!!

Vi håller även på att sätta upp tapeter i sovrummet. Blir kul att få se resultatet iallafall.
Jaha..skulle visst sätta upp tapeterna ikväll...kanske inte precis vad jag hade ork till nu men men.. Man får ju passa på när MANNEN i huset hinner,orkar och vill:)

Trevlig fortsatt kväll alla. Jag får väl tapetsera nu då.
Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.