Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerfredag 26 oktober 2012

Lite bilder på betongtavlor

Hej igen.

Här kommer ett par kort på några tavlor jag gjort, den runda är målad med lite vit färg och hjärtan tavlan är betongfärgad. Tänkte jag kunde prova att sätta detta hjärtat som i en tavla, blev ganska fint att ha det så här oxå. De andra tavlorna har tyvärr inte hunnit torka ännu så det blir bilder en annan dag, troligtvis imorgon.

 Den här ängeln i luffarslöjd har en kompis gjort. Anna-Carin Fröberg i Landsbro, jätte duktig på sådant.Hon ska stå på lite julmarknader häromkring och sälja lite sådant.
Ha en trevlig kväll nu alla. Kram Jennie

1 kommentar:

 1. Hej
  Jag är hantverks tokig kvinna som gärna skulle vilja visa o sälja mina saker i Vetlanda trakten. Har kompisar där!!
  Kan du hjälpa mig o tipsa om julmarknader i dina trakter?
  Vänligen
  Lotta fr Kalmar

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.