Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



lördag 20 april 2013

Man njuter verkligen.

God kväll på er.
Man vill ju knappast gå in en sådan här dag som denna..men men de små måste ju skötas om oxå och läggas hihi. ANNARS så hade jag nog fortfarande varit ute och plockat lite.

Här är min dag..

morgonsolen vid vår damm, fiskarna har överlevt vintern oxå.
lite fika  ute i solen
vattna lite blommor inne, imponerad av mig själv att denna hortensia  fortfarande är sååå fin, står i hallen  där det inte är precis ljust men den här är finare än den andra jag "råkade" ställa i strålande sol i ett fönster, INTE bra kan jag säga..
plockat upp lite chili från matkällaren där det hängt och torkat sedan förra året, går åt lite i detta hus kan jag säga.. det är inte mjöl,socker eller salt i dessa kan jag säga:)
sprungit en runda med mina onda benhinnor.. att det aldrig kan gå över, hållt på  11/2 år nu:(
Här sitter man nu och bloggar lite då da:) 
Lite annat har de blivit oxå, rensat land, sått kryddor hängt ut tvätt städat vår altan, den är för tråkig när den inte är inglasad, MASSOR av löv och skräp.
VI är inte överrens här hemma riktigt hur vi ska ha det, jag vill ha en vinterträdgård medans mannen tycker det räcker med vanlig inglasning som förlänger säsongen lite:) så här står vi och stampar just nu.. jag tänker inte ge mig iallafall:)
Grillat har "vi" gjort oxå, grillat är gott för då vet jag att den maten behöver inte jag laga hihi.

Nu ska här sövas barn, klockan har bara sprungit på nu ser jag...
Ha en fin kväll.
Kram till er alla.
Jennie

7 kommentarer:

  1. Ser ut som en helt ljuvlig dag, härlig trädgård ni har. och du det där med vinterträdgård, vägra ge med dig;) (här håller jag hårt på den drömmen med)

    Önskar dig en lika ljuvlig dag imorgon.
    Kram
    Annie

    SvaraRadera
  2. Hej! Ååå, jordgubbar, nam! Söta små burkar mot en super snygg vägg, vart finns den vägen, köket?
    Men halloi, roligt att se dig!
    Har en skön söndag!
    Kram Sirpa♥

    SvaraRadera
  3. Jag rekommenderar vinterträdgård, eller uterum, som vi kallar det ;) Vi hade isolerglas i partier och dörrar och golvvärme i vårt uterum i förra huset. Huuuur mysigt som helst att sitta där vid jul och nyår t ex, och mysa, med snön mot fönstren :)
    Det ska bli ett liknande i detta huset också i sinom tid :)
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  4. Vad kul att ni kanske ska göra vinter trädgård.
    Blir ju som ett extra rum så hoppas du vinner.
    Vilken mysig dag att vara ute så mycket och fixa och dona. Vi hade 20 grader varmt igår men idag hade vi bara 10 grader varmt och det ska bli väldigt kallt i natt. Hoppas på mer värme så vi kan vara ute mer. Har bara börjat lite grann i trädgården.
    ha en skön söndag.
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  5. Men hur fint har du egentligen i din trädgård??
    Damm, växthus och ett lusthus!
    Jag gillart=))

    Snygg frisyr!
    Nu blev jag sugen på att klippa av mitt som har vuxit. Ser inte klok ut för tillfället...

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  6. Minns den första grillningen för året, speciellt är det. Här grillar vi året om, ja i min familj iallafall. Vi änvänder grillen till allt som går, bara man slipper stekos och annat inne. Så även om det var en dyr historia så är den väl värd sina pengar då den används flitigt hos oss.
    Kram Anette

    SvaraRadera
  7. Nyklippt och snygg ja, jag MÅSTE boka en tid för det också. Suck! Ha en bra dag! Kram o puss

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.