Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakertorsdag 4 april 2013

strålande fint väder.

God kväll på er.
Tack så hemskt mycket för alla fina kommentarer. Ibland behöver man bara skriva av sig lite och bli av med lite ilska, kändes jätte bra igår efter att jag gjort så:)
Det är ju omöjligt att gå och fundera på allt detta hela tiden, det klarar man inte av.

Idag har jag varit hos min kompis med handelsträdgård och fått se lite med bokföring allt det där som jag är lite rädd för:) men  när man väl fick se det framför sig så verkar det inte vara en omöjlighet att lära sig, tur man känner så och inte tvärtom!

Gjutit lite som jag idag har målat och fått en tavla helt färdig med decoupage. Det är ju verkligen ingen som blir den andra lik.
Tänkte jag skulle pröva lite nya gjutformar ikväll men nu sitter man här och kollar på Tinas matprogram samtidigt som man skriver lite, gjutning får de bli imorgon..

så här ser de ut omålade..


målad i vitt..
färdig med decoupage..

Vilken underbart härligt väder vi haft nu några dagar.
Man sitter ju mest ute i solen och lapar kaffe, så även min hund idag!! jag hade satt ner min kopp på marken med kaffe i och där stod hon som en riktig kaffetant och slurpade..konstig hund.Ha en fin kväll nu.
Kramar Jennie

6 kommentarer:

 1. Skönt att det känns lite bättre idag! Ja, ibland måste man bara få ur sig det man bär på, det blir helt enkelt för tungt annars... Vad fina grejer du gör, tycker du är så cool som törs satsa på detta och jag håller alla tummar och tår för att det kommer att gå lysande för dig!

  Kraam
  Petronella

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!!
  Läste ditt inlägg igår precis… Ja, vad ska man säga. What goes around… så att säga. En vacker dag går det kanske upp ett liljeholmens för honom och då blir det inte roligt för honom.
  Det finns skitstövlar coh så finns det SKITSTÖVLAR…
  Hoppas du kan skaka av dig en del av det och det är bra att få ur sig alla känslor..
  Sov så gott du kan nu!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Fina, fina betongsaker!
  Blir man någonsin less på betong?
  Tror inte det=))

  Och vet du, när jag läste ditt förra inlägg så kände jag:
  Så underbart att du är den mamma du är för dina barn!
  Förstår att ilskan pyser över i dom där lägena!

  Kram och härlig helg/Hannis

  SvaraRadera
 4. Det där med ärliga byggare vet jag inte. Vår husbyggarfirma har varit bra men många har problem med de företag de väljer. Finns några jag aldrig skulle använda mig av. Tror att alla gör fel men det är sättet de vill hjälpa till på efter att man fått nyckeln som räknas liksom. Så det som varit fel eller gått sönder efter att vi flyttade in har vi alltid fått hjäöp med och nu är det 18 månader sedan.
  Läste ditt inlägg från igår och säger bara att det är tråkigt att läsa att män gör så mot sina barn. Tillhör ju inte ovanligheten tyvärr. Man kan bara hoppas att de (han) "får betala för det senare" på något sätt. Jag kan ju tycka att visst om de vuxna inte kan hålla sams och måste gå skilda vägar men man har ju ändå varit med om att skapa dessa individer och borde ha ett intresse i att se dem växa och gro.
  Spännande att starta eget. Och ja arbetsförmedlingen....lämnar väl mycket att önska i servic och info om hur saker går till. Alla hänger ju inte där jämt så att man vet hur det går till liksom.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Åh vad fint du gör=) Trevlig helg, kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Kikar in och önskar dig en trevlig helg
  kram Rosa

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.